AKBATI’DAN ÖĞRENCİLERE ARA TATİLE ÖZEL EĞLENCELİ ETKİNLİKLER

AKBATI’DAN ÖĞRENCİLERE ARA TATİLE ÖZEL EĞLENCELİ ETKİNLİKLER
Akbatı Alışveriş Merkezi, ara tatil boyunca birbirinden eğlenceli etkinliklerle çocuklara keyifli anlar yaşatacak.

Akbatı Alışveriş Merkezi, ara tatil boyunca birbirinden eğlenceli etkinliklerle çocuklara keyifli anlar yaşatacak. 

Akiş GYO yatırımı olan Akbatı, kasım ayı ve ara tatil boyunca birbirinden keyifli etkinliği misafirleriyle buluşturacak. Ara tatile giren çocuklara özel atölyeler, teknoloji deneyim alanları ve daha birçok etkinlik 9-19 Kasım arasında Akbatı’da misafirlerini bekliyor olacak. 

Akbatı ziyaretçileri, ‘Samsung Gaming Zone’ ile sanal gerçekliğin keyfini farklı oyunlarla deneyimlerken ‘Origami Atölyesi’ ile şekillerin dünyasına yolculuk yapacak, ‘Burcu Baraner ile Çocuk Atölyeleri’ ve ‘Bubble Show’ da yer alacak. ‘MacFit Zumba Kids’ ile çocuklar dansa doyarken ‘Intel Oyunda Buz Çağı Gaming Parkour’ ile geleceğin teknolojilerini deneyimleyecekler. 

Akbatı’daki ara dönem tatili etkinlikleri ücretsiz olarak tüm misafirlerin katılımına açık olacak. Akbatı’da ara tatil etkinliklerinin programı şöyle: 

9-12 Kasım / Samsung Gaming Zone 

12-17 Kasım / Origami Atölyesi 

13-15 Kasım / Burcu Baraner ile Çocuk Atölyeleri 

16 Kasım / MacFit Zumba Kids 

18 Kasım / İntel Oyunda Buz Çağı Gaming Parkour 

19 Kasım / Bubble Show 

Akkök Holding’in gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO AŞ tarafından hayata geçirilen Akbatı, 200’e yakın mağaza, 9 sinema salonu, dinlenme ve buluşma adresi olan özel tasarımlı alanlar, çocuk oyun ve eğitim alanları ile dünya mutfaklarını buluşturan restoranların yer aldığı Restaurantlar Meydanı ile hizmet veriyor. Ulusal ve uluslararası platformlarda aldığı ödüllerle başarısını tescilleyen Akbatı, yeşil bina değerlendirme sistemi olan BREEAM In Use (Bina Araştırma Kuruluşu Çevresel Değerlendirme Metodu) sertifikasına ‘Excellent’ seviyesinde sahip.

ADVERTORİAL YAYIN