Ak Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Şahin Kilerci Ata Toprağı Patnos’da Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Ak Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Şahin Kilerci Ata Toprağı Patnos’da Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
Ağrı Patnos’ta doğumlu AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Şahin Kilerci memleketi Ağrı’daki seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Patnos Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra IV. ve V. Dönem Adalet Partisi’nden Ağrı Milletvekili olan Kerem Şahin’in (1922-1983) torunu olan Kilerci aynı zamanda doğum yeri olan Patnos’ta bölge halkıyla bir araya geldi.

AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Şahin Kilerci memleketi Ağrı’daki seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Adayların açıklandığı ilk günden bu yana Ağrı’da çalışmalarını sürdüren Kilerci, aynı zamanda doğum yeri olan Patnos’ta bölge halkıyla bir araya geldi.

Program kapsamında bir dizi ziyarette bulunan Kilerci, öncelikle Hamur ve Tutak’ta esnaflarla ve vatandaşlarla buluştu. Ardından teşkilat mensupları ile bir araya gelerek bölgedeki gelişmeler ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Program kapsamında son olarak Patnos’ta bölge esnafıyla bir araya gelen Kilerci, burada yoğun bir ilgiyle karşılandı. Özellikle kadın vatandaşlardan yoğun ilgi gören Kilerci, esnaf ve vatandaşların dertlerini dinleyerek bölgenin nabzını yoklamaya devam ediyor. Program kapsamında kısa bir değerlendirmede bulunan Kilerci, “Doğduğum ve büyüdüğüm yer olan Patnos’ta bugün halkımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum.” dedi.

Ata toprağı Ağrı’da, içinden çıktığı milletine hizmet edecek olmaktan büyük bir heyecan duyduğunu dile getiren Kilerci, “Başta Ağrı halkı olmak üzere bu aziz millete hizmet edecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu aziz millete hizmetle bizleri vazifeli kılan Rabbime ne kadar şükretsem az. İnşallah, seçimlerin ardından milletimizin teveccühleri ile milletvekili olacağıma gönülden inanıyorum. Seçim neticesi belli olduktan sonra hemen kolları sıvayıp bölge halkımızın sorunlarını gidermek için çalışmalara başlayacağız.” değerlendirmesinde bulundu.