KILIÇDAROĞLU, GÜRSEL EROL’DAN ELBİSTAN’DAKİ 7.6’LIK DEPREMİN ARDINDAN BİLGİ ALDI... EROL: “1 BİNA ÇÖKTÜ, 2 KİŞİ ENKAZ ALTINDA, KURTARMA İŞLEMLERİ BAŞLADI”

KILIÇDAROĞLU, GÜRSEL EROL’DAN ELBİSTAN’DAKİ 7.6’LIK DEPREMİN ARDINDAN BİLGİ ALDI... EROL: “1 BİNA ÇÖKTÜ, 2 KİŞİ ENKAZ ALTINDA, KURTARMA İŞLEMLERİ BAŞLADI”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elbistan’da saat 13.24’te meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’dan bilgi aldı. AFAD Elazığ İl Müdürlüğü'nde Kılıçdaroğlu ile görüşen Erol, “Yalnızca 1 binamız çöktü, 2 kişi enkaz altında. Onlarda da ses aldılar, kurt...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elbistan’da saat 13.24’te meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’dan bilgi aldı. AFAD Elazığ İl Müdürlüğü'nde Kılıçdaroğlu ile görüşen Erol, “Yalnızca 1 binamız çöktü, 2 kişi enkaz altında. Onlarda da ses aldılar, kurtarma işlemleri başladı” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 13.24’te Kahramanmaraş Elbistan’da meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede arama kurtarma çalışmalarını takip eden Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’u arayarak bilgi aldı. CHP’li Erol, AFAD İl Müdürlüğü'nde; Elazığ’daki çalışmalara dair son durumu Kılıçdaroğlu’na şu sözlerle aktardı:

“Gelir gelmez Afet Koordinasyon Merkezi’ne geçtim. İlimizin Valisi ve Belediye Başkanı ile orada durumu değerlendirirken biz de bir depreme yakalandık. Uzun süreli bir deprem yaşandı. Yalnızca 1 binamız çöktü, 2 kişi enkaz altında. Onlarda da ses aldılar, kurtarma işlemleri başladı. Daha önceden boşaltılmış 2 bina da yan yatmış ama can kaybı yok. Elazığ’da bu depremden olumsuz etkilenmemenin nedeni burada orta hasarlı diye tanımlanan binaları bizim girişimimiz ile ağır hasarlıya çevirip konut yaptırmıştık onları da yıktırmıştık.”