MERSİN TARSUS BELEDİYESİ’NDEN DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI

MERSİN TARSUS BELEDİYESİ’NDEN DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI
Mersin Tarsus Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı....

Mersin Tarsus Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde sabah saat 04.17'de meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından Tarsus Belediyesi yurttaşlara destek çağrısında bulundu. Depremzedelere gönderilecek yardım malzemeleri arasında; battaniye, ısıtıcı, nevresim takımı, kışlık kıyafet ve bot, temel ihtiyaç ürünleri, hijyen seti, uyku tulumu, gıda kolisi, çadır, bebek bezi ve maması olduğu bildirildi. 

Yardım malzemelerinin Tarsus Belediyesi Tesisleri, İŞGEM-1 ve Bilim Eğitim Sanat ve Kültür Akademisi’nde toplanacağı belirtildi. Yurttaşlar, 0324 616 34 95-98 ve 0324 616 35 03-08 numaralı hatları arayarak bilgi alabilecek.

Yurttaşlardan yardım kampanyasına destek vermelerini isteyen Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan konuya ilişkin, şu açıklamayı yaptı:

“Sevgili Tarsuslular, dün akşam Kahramanmaraş ve Gaziantep’te meydana gelen, Tarsus dahil birçok ilimizde de hissedilen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tarsus Belediyesi olarak deprem anından itibaren vatandaşlarımıza yönelik her türlü destek için teyakkuz halindeyiz. Bu felaketi hep birlikte atlatacağız. Yardım kampanyası başlattık. Hep birlikte yaraları saralım, birlik olalım. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugün de Tarsuslu hemşehrilerimin kampanyamıza vereceği desteği önemli buluyorum. Bir kez daha depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.”