HALKÇI LİSELİLERDEN YILMAZ BÜYÜKERŞEN’E ZİYARET

HALKÇI LİSELİLERDEN YILMAZ BÜYÜKERŞEN’E ZİYARET
6'ncı Halkçı Liseliler Genel Seçimi ve Çalıştayı için Eskişehir’e giden Halkçı Liseliler (Halk-Lis), Eskişehir Büyükşehir Belediye (EBB) Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti. Başkan Büyükerşen, gençlere tecrübelerini aktarırken her şartta mücadele ederek yılmadan çalışmaya devam etmeleri gerekti...

6'ncı Halkçı Liseliler Genel Seçimi ve Çalıştayı için Eskişehir’e giden Halkçı Liseliler (Halk-Lis), Eskişehir Büyükşehir Belediye (EBB) Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti. Başkan Büyükerşen, gençlere tecrübelerini aktarırken her şartta mücadele ederek yılmadan çalışmaya devam etmeleri gerektiğini belirtti.

‘Sen de Mustafa Kemal olabilirsin’ sloganıyla 44 ilin Halk-Lis İl Başkanı ve Halk-Lis eski Genel Başkanları, ‘6. Halkçı Liseliler Genel Seçimi ve Çalıştayı’ için Eskişehir’de bir araya geldi. Halk-Lis ile Büyükşehir’in buluşmasında, CHP Genel Başkan Danışmanı Recep Cengiz ve CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü de yer aldı. 

Misafirlerini EBB Meclis Salonu’nda ağırlayan Büyükerşen, ‘6. Halkçı Liseliler Genel Seçimi ve Çalıştayı’nda seçilecek yönetime başarılar diledi. Eskişehir’in bir öğrenci ve gençlik şehri olduğunu hatırlatan Büyükerşen, üniversite eğitimi için Eskişehir’e yerleşen gençlerin önemli bir kısmının mezuniyet sonrası şehirde kalarak yaşadığını vurguladı. Ülkenin geleceğinin gençler olduğunu dile getiren Büyükerşen, “İnsan hayatında zor dönemler hep olacaktır. Sıkıntılı dönemlerde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’ni size emanet ettiğinizi asla aklınızdan çıkarmayın" dedi. 

Gençlere yaşama geçirilen şehircilik projelerini de aktaran Büyükerşen’e ziyaret sonunda Halkçı Liseliler tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Ziyaret, Büyükşehir Belediyesi binası önünde çektirilen fotoğraf ile sona erdi.