ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR'DEN ÇİFTÇİYE ‘TARIMSAL GÜBRELEME’ EĞİTİMİ

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR'DEN ÇİFTÇİYE ‘TARIMSAL GÜBRELEME’ EĞİTİMİ
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) ile Türk Mühendis ve Mimar Odalar Birliği (TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi arasında imzalanan ‘Çiftçi ve Kentli Üreticilere Eğitim’ protokolü kapsamında çiftçilere ‘Tarımsal Gübreleme’ eğitimi verilecek. ...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) ile Türk Mühendis ve Mimar Odalar Birliği (TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi arasında imzalanan ‘Çiftçi ve Kentli Üreticilere Eğitim’ protokolü kapsamında çiftçilere ‘Tarımsal Gübreleme’ eğitimi verilecek. 

EBB’nin Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı aracılığı ile çiftçilere ve üreticilere verdiği desteklerin yanı sıra eğitim çalışmaları da sürüyor. Eskişehir’de faaliyet gösteren çiftçilere ve tarımsal üretime ilgi duyan yurttaşlara, zirai eğitimler verilerek eksik olduklarını düşündükleri ya da merak ettikleri alanlarda kendilerini geliştirmelerini amaçlayan, ‘Çiftçi ve Kentli Üreticilere Eğitim’ protokolü kapsamında planlanan eğitimler devam ediyor. 

Gübreleme konusunda bilgi edinmek isteyenler için 26 Ocak Perşembe günü (yarın) 14.00’te ‘Tarımsal Gübreleme’ başlıklı eğitim, Büyükşehir Belediyesi Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon’da yapılacak. Ziraat Mühendisi Hakan Ekici’nin anlatımıyla ücretsiz ve halka açık yapılacak eğitimde yurttaşlar merak ettikleri sorulara yanıt bulacak.