ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ÜCRETSİZ SAÇ KESİMİ PROJESİ İLGİ GÖRÜYOR

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ÜCRETSİZ SAÇ KESİMİ PROJESİ İLGİ GÖRÜYOR
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kursları (ESMEK) tarafından ekonomik olarak zorlanan ailelerin çocuklarına yönelik yaşama geçirilen ücretsiz saç kesimi projesi ilgi görüyor. Projenin yarıyıl tatil dönemi uygulaması Beylikova, Çifteler ve İnönü ilçelerinde çocukların yoğun katılım...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kursları (ESMEK) tarafından ekonomik olarak zorlanan ailelerin çocuklarına yönelik yaşama geçirilen ücretsiz saç kesimi projesi ilgi görüyor. Projenin yarıyıl tatil dönemi uygulaması Beylikova, Çifteler ve İnönü ilçelerinde çocukların yoğun katılımı ile başladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) ekonomik olarak zor günlerden geçen yurttaşlara destek olmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 2022-2023 eğitim öğretim yılı başında ESMEK tarafından ekonomik olarak zorlanan ailelerin çocuklarına yönelik gerçekleştirilen ücretsiz saç kesimi projesi yarıyıl tatilinde de devam ediyor.

Eğitim öğretim yılının ikinci yarısı öncesi yapılan ücretsiz saç kesimi, EBB Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nda görevli uzman personeller tarafından gerçekleştiriliyor. Proje çerçevesinde yarıyıl tatilinde çalışma Beylikova, Çifteler ve İnönü ilçelerinden başladı. ESMEK Eğitim Merkezlerinde yapılan ücretsiz saç kesimine çocuklar büyük ilgi gösterdi. 

Proje kırsal ilçelerin yanı sıra kent merkezinde, Eskişehir’in en fazla nüfusuna sahip mahallesi Emek ile 71 Evler Mahallelerinde bulunan ESMEK Eğitim Merkezlerinde devam edecek.