ANTALYA’DA ‘ÇOCUK TİYATROLARI ŞENLİĞİ’ SÜRÜYOR

ANTALYA’DA ‘ÇOCUK TİYATROLARI ŞENLİĞİ’ SÜRÜYOR
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklar için tatil hediyesi olarak düzenlediği ‘Çocuk Tiyatroları Şenliği’ devam ediyor. 5 Şubat’a kadar sürecek şenlikte 15 oyun, üç farklı sahnede çocuklarla buluşuyor. ...

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklar için tatil hediyesi olarak düzenlediği ‘Çocuk Tiyatroları Şenliği’ devam ediyor. 5 Şubat’a kadar sürecek şenlikte 15 oyun, üç farklı sahnede çocuklarla buluşuyor. 

Büyükşehir Belediyesi Antalya Şehir Tiyatrosu’nun (AŞT) desteğiyle yerel tiyatrolara da katkı sağlayan ‘Çocuk Tiyatroları Şenliği’ sürüyor. Şenlik kapsamında Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu’nda sahnelenen Antre Sahne’nin ‘Şanslı’ isimli oyunu çocuklardan tam not aldı. AŞT tarafından Yıldız Kenter Sahnesi’nde sahnelenen ‘Külkedisi’ oyunu ise büyük beğeni topladı. 

ÇOCUKLAR TİYATROYA ÜCRETSİZ ULAŞIYOR

Çocuklar için tiyatro etkinliklerinin ücretsiz olarak sunulmasının kıymetli olduğunu dile getiren yurttaş Hatice Kavlacı, emeği geçenlere teşekkür etti. Kavlacı, “Kızım ve arkadaşlarıyla hemen ücretsiz biletleri alıp geldik. İnternet üzerinden kolayca ulaşabildik. Yeni bir oyun izlemiş olduk. Okul zamanlarında çocuklar için bu tür tiyatro oyunlarına katılma şansımız olmuyordu. Güzel bir imkan. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.  

AŞT’nin ‘Külkedisi’ oyununa geldiklerini ve çok beğendiklerini söyleyen Emine Yılmaz da “Antalya Şehir Tiyatroları ekibi çok güzel çok dinamikti. Çocuklarla yaptıkları konuşmalarla tiyatroyu sevdirmek adına çok güzel tutum sergiliyorlar. Çocuklarım büyük keyif aldı. İkizlerimle beraber her sömestr tatilinde gelmeyi planlıyoruz. Bu çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.