ÇERKEZKÖY BELEDİYE BAŞKANI AKAY, DEVAM EDEN İNŞAAT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

ÇERKEZKÖY BELEDİYE BAŞKANI AKAY, DEVAM EDEN İNŞAAT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Halk Ekmek ve Halk Kütüphanesi’nin devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Akay, yatırımların en kısa sürede tamamlanarak tesislerin faaliyete geçirileceğini kaydetti....

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Halk Ekmek ve Halk Kütüphanesi’nin devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Akay, yatırımların en kısa sürede tamamlanarak tesislerin faaliyete geçirileceğini kaydetti.

Kentte devam eden inşaat çalışmalarını inceleyen Başkan Akay, ilk olarak Vatan Size Minnettardır Anıtı yanında yapımı devam eden Halk Kütüphanesi inşaatında incelemelerde bulundu. 

Merhum hayırsever iş insanı Andon Arakelyan anısına Sarbak Metal ile imzalanan protokolün ardından yapım çalışmalarına başlanan Halk Kütüphanesi’nde kaba inşaat çalışmalarının tamamlandığını dile getiren Akay, “Şu anda cephe kaplama ve ince inşaat çalışmaları sürüyor. İnşallah Çerkezköy çocuklarına, Çerkezköy halkına rahmetli Andon Ağabey sayesinde çok anlamlı bir eser kazandırılacak. Biz Çerkezköy adına çok mutluyuz. Merhum Andon Arakelyan’ın anısını yaşatacağımız Halk Kütüphanemizin yapımını en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine açmayı planlıyoruz” dedi. 

Akay daha sonra Fatih Mahallesi Ambardere mevkinde devam eden Halk Ekmek fabrikası inşaatında incelemelerde bulundu. Halk Ekmek fabrikasında da kaba inşaat çalışmalarının tamamlandığını bildiren Akay, “Halk Ekmek fabrikamızda bir yandan ince inşaat işleri sürüyor, bir yandan da mekanik ve elektrik tesisat işleri devam ediyor. En kısa zamanda çalışmaları tamamlayarak, vatandaşlarımızı ucuz ve sağlıklı ekmek ile buluşturmayı hedefliyoruz” diye konuştu. 

Son olarak Cumhuriyet Mahallesi’nde devam eden menfez yapım çalışmalarını inceleyen Akay, şunları söyledi:

“Cumhuriyet Mahallemizde Melisa ve Çağlayan Sokakları birbirine bağlayacak yol yapım çalışmaları için, iki sokağımız arasından geçen derede menfez yapım çalışmalarına başladık. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Menfezimizde son tabliye betonları atılacak. Menfez yapım çalışmalarının tamamlanmasının ardından Melisa ve Çağlayan Sokaklarımızı birbirine bağlayacak yolumuzun yapımına başlayacağız.”