ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANI KURT, ORHANGAZİLİ KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANI KURT, ORHANGAZİLİ KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Orhangazi Mahallesi’nde bulunan Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Halk Merkezi’nde kadınlarla bir araya geldi. Kadınlara ilçede yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Kurt, soruları da yanıtladı....

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Orhangazi Mahallesi’nde bulunan Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Halk Merkezi’nde kadınlarla bir araya geldi. Kadınlara ilçede yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Kurt, soruları da yanıtladı.

Başkan Kurt, halk merkezlerinde yurttaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Kurt son olarak Orhangazi Mahallesinde bulunan Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Halk Merkezi’ni ziyaret etti. Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Halk Merkezi’ni gezen Başkan Kurt, gerçekleştirilen atölyelere katıldı, eğitmen ve katılımcılardan atölyeler hakkında bilgi aldı. Ardından halk merkezi kursiyerleri ve mahalle sakinlerinin de katıldığı buluşmada Başkan Kurt, kadınlarla sohbet etti. Kurt kadınlara belediye çalışmaları ile ilgili bilgi verdi, kadınların sorularını yanıtladı. 

Kentte kadınlar boş zamanlarını kaliteli geçirsin, yeni şeyler öğrensin ve aile bütçelerine katkıda bulunsun diye halk merkezleri açtıklarını kaydeden Başkan Kurt, şunları söyledi:

“Odunpazarı’nda ekonomik bağımsızlığını kazanan, kendi ayakları üzerinde güvenle durabilen kadınların sayısının artmasını istiyoruz. Bunun içinde halk merkezleri açıyor, bu halk merkezlerinde atölyeler düzenliyoruz. Halk merkezlerini kültür merkezleri gibi değerlendirin. Yeni şeyler öğrenin, üretin ve ürettiklerinizi de ekonomiye kazandırın diye çalışıyoruz. Burada gününüzü, eğlencenizi düzenleyin. Sohbet edin. Kitap okuyun. Odunpazarı Belediyesi her zaman yanınızda. Odunpazarı’nda kadınları ve çocukları mutlu bir Odunpazarı için çalışmayı sürdüreceğiz.”