Müge Anlı'da kayıp olarak aranan Elnare Kızmaz'a ait kafatası ve kemikler bulundu! Tutuklu olan Muzaffer Deniz ise intihar etti

Müge Anlı'da kayıp olarak aranan Elnare Kızmaz'a ait kafatası ve kemikler bulundu! Tutuklu olan Muzaffer Deniz ise intihar etti
Müge Anlı'da uzun süredir işlenen Elnare Kızmaz olayında sıcak gelişmeler yaşandı. Evinin 12 km ötesinde Elnare Kızmaz'a ait olduğu düşünülen kafatası ve kemikler bulundu. Kaybolmadan önce Kızmaz'ın cinsel istismara uğradığı ve alınan DNA örneklerinde Muzaffer Deniz'in uyuşmasıyla tutuklanmıştı. Deniz cezaevinde intihar ederek yaşamına son verdi.

Müge Anlı'da aranan  22 Kasım'dan beri kayıp olan Elnare Kızmaz olayında yeni gelişmeler yaşandı. Kızmaz'ın evinden 12 km ötede kafatası ve kemikler bulundu. 

KAFATASI VE KEMİKLER BULUNDU

 Kafatası ve kemiklerin Elnare Kızmaz'a ait olduğu öğrenilirken, 80 yaşındaki Seyfettin Kara, kendisinin şüpheli olup olmadığının anlaşılması için yapılan DNA testinin sonuçlanmasını görmemek adına intihar ettiği açıklandı. Müge Anlı'nın kendisi ile röportaj yapmak istemesini kabul etmeyen 80 yaşındaki Muzaffer Deniz intihar ederek yaşamına son verdi.  Bulunan kemiklerin ve kafatasının Elnare Kızmaz'a ait olduğu öğrenilirken, etçil hayvanların zamanla kemikleri etrafa saçtığı da bildirildi.