Müge Anlı'da herkesi delirten Sinan Sardoğan tutuklandı! Tutuklanma sebebi ise şaşırttı!

Müge Anlı'da herkesi delirten Sinan Sardoğan tutuklandı! Tutuklanma sebebi ise şaşırttı!
Müge Anlı'da Arife Gökçe kaybının baş şüphelisi Sinan Sardoğan yaptıkları ve tavırlarıyla dikkat çekmişti. Canlı yayına onlarca şikayet yağarken, Sinan Sardoğan'ın gözaltına alınmaması Türkiye'yi şaşkınlığa uğratmıştı. Bugün gözaltına alınan ve tutuklanma kararı çıkan Sinan'ın bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı.

Arife Gökçe'nin kaybolmasından sorumlu tutulan, hakkında 23 adli işlem bulunan Sinan Sardoğan bugün gözaltına alındı. Polis ekipleri, hakkında 23 adli işlem kaydı bulunan Sinan Sardoğan'ın kaldığı otel odasına gelerek, gözaltı kararını tebliğ ederek üst araması yaptı. Çocuğa cinsel istismar iddiasıyla gözaltına alınan Sardoğan, ters kelepçeli yapılarak emniyete götürüldü. O anları anbean kayda alınan Sardoğan, muhabirlerin "Arife Gökçe'ye ne oldu?" sorusuna "Bilmiyorum" cevabını verirken gözaltına alındığı için de korktuğunu belirtti. 

GÖZALTI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Olayın yankıları sürerken sosyal medyadan gözaltı videosu paylaşıldı. Birçok kadına cinsel içerikler mesajlar attığı iddia edilen Sinan Sardoğan'ın gözaltına alındığı görüntüler kısa sürede birçok hesap üzerinden paylaşıldı.

GÖZLERİ HER ŞEYİ ANLATTI

Görüntülerde tedirginliği yüzüne yansıyan Sardoğan, pişman olduğunu ifade etti.

GÖZALTINA ALINMA NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Avcılar Firuzköy Mahallesi'nde 2018 yılında bir oğlan çocuğuna cinsel istismarda bulunulması ile ilgili çalışma yürüyen polis ekipleri, şüphelinin eşkalinin, bir televizyon kanalında kayıp Arife Gökçe ile ilgili yapılan yayınlara katılan Sinan Sardoğan'a benzediğini fark etti. Bunun üzerine mağdur çocuğun yeniden ifadesine başvurdu. Olayın olduğu zamanlara ait güvenlik kameraları ve mağdur çocuğun ifadesi üzerine cinsel istismar şüphelisinin Sinan Sardoğan olduğu tespit edildi.

SİNAN SARDOĞAN TUTUKLANDI!

Sinan Sardoğan, İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Sinan Sardoğan emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.