Müge Anlı'da Sinan Sardoğan itiraf etti! " Kadir'e İftira attım"

Müge Anlı'da Sinan Sardoğan itiraf etti! " Kadir'e İftira attım"
'Arife Gökçe bulundu mu?' gündemde yerini korumaya devam ediyor. Müge Anlı Sapık Sinan'ın Kadir konusunda itiraflarla dolu açıklamasında 'İftira attım' dediği öğrenildi. İşte detaylar...

17 Aralık'ta 5 çocuk annesi 54 yaşındaki Arife Gökçe isimli kadın evinde süt kaynattığı sırada ortadan kayboldu. O günden beri Müge Anlı Arife Gökçe olayı merakla araştırılırken, Müge Anlı'nın bile ağzını açık bırakacak gelişmeler mevcut. Olayın derinlemesine araştırılmaya başlaması ile birçok detay ortaya çıkmaya başlamışken, Müge Anlı Sinan olayı da buradan patlak verdi. Müge Anlı Sinan Sardoğan geniş hareketleri umursamaz tavırlarıyla hem Anlı'yı hem de İzleyiciyi çileden çıkartıyor. 

İZLEYİCİ DE ÇİLEDEN ÇIKIYOR

Peki Müge Anlı sapık Sinan olayında son durum ne? Müge Anlı 4 Ocak'ta yaşanan gelişmeler ile birlikte Sinan isimli şüpheli hakkında gelişmeler mevcut. Çok sayıda kadını taciz ettiği ortaya çıkan ve bunun ilk ağızdan duyulduğu Sinan isimli şahıs, artık sapık Sinan olarak tüm Türkiye gündeminde geçiyor. Öyle ki yaşadıkları köyde Arife Gökçe olayı haricinde de birçok bayana tacizde bulunduğu ve sapkın mesajları paylaştığı belirlendi. Arife Gökçe'nin kardeşine bile birçok kere teklifte bulunduğunu öğrendiğimiz Müge Anlı Sapık Sinan'ı hala daha Müge Anlı'nın canlı yayınında umursamazca tavırları ile koltukta oturuyor. 

Müge Anlı Arife Gökçe olayı ile alakalı olarak şüpheli koltuğunda oturan Sinan Sardoğan isimli psikolojik rahatsızlıkları olduğunu öğrenilen şahsın çalıştığı yer ve tarlasında iz bulma çalışmaları devam ederken, ceset bulma eğitimli köpeklerin de konuya müdahil olduğu belirtildi. 

Müge Anlı Arife Gökçe olayı ile alakalı olarak ilk programa çıkıldığı günlerde Arife Gökçe'nin eşi birçok iddia da bulunmuş ve Sinan bu işi yapmaz yapsa da tek başına yapamaz gibi sözler sarfetmişti.  Ancak bu sözlerine pişman olacağı gelişmeler Müge Anlı canlı yayınında ortaya çıktı. 

Polis ekiplerinin hummalı çalışmaları ile birlikte Sinan Sardoğan'ın çalışma yaptığı yerde yanmış kıyafetler bulunduğu açıklandı. Öyle ki bulunan bu eşyalar delil niteliğinde araştırılıyor. Müge Anlı Tokat Almus olayı olarak gündeme çıkan ve Arife Gökçe'nin kaybolması ile patlak veren Müge Anlı Sapık Sinan olayında Sinan, Arife Gökçe kaybolduktan sonra pantolonunu yıkadığını itiraf ettiği söyleniyor. 

KADAVRA KÖPEKLERİ ARIYOR

Gerek karada gerekse de sualtında ceset bulmak adına kadavralarla eğitilmiş Mavi isimli köpek Müge Anlı Arife Gökçe olayına dahil olmuşken, geçtiğimiz gün Anlı'nın "bacaklarıma bakıp durma uçarım sana buradan" derken, Sinan ise cevap olarak "senin bacaklarına mı bakıyorum" demesi herkesi şaşırttı.  Müge Anlı Sinan olayı patlak vermesinin baş olayı, Arife Gökçe'nin çocuğunun Rusya'dan programa ulaşması olarak başlarken, sapık Sinan olayının Arife Gökçe dahil köydeki birçok kadına müstehcen içerikli mesajlar attığı anlaşılmıştı.  Müge Anlı canlı yayınına her gün dahil olan Sinan Sardoğan isimli sapık, otelden kaçmak üzere iken yakalandı. Otogar da yakalanan Sinan Sardoğan geri döndü. 

SİNAN YÜZÜNDEN KÖYDEN KAÇMIŞ

Sapık Sinan olayının patlak vermesi ile birlikte köydeki kadınlar adeta ayaklandı. Bu durumun neden bir cana mal olmadan ortaya çıkmadığı ve kadınların neden sessiz kaldığı da Müge Anlı tarafından yorumlandı.  Sinan Sardoğan sebebiyle köyden kaçan Şeker isimli bir kadının anlattıkları da adeta kan dondurucu türden idi. Sinan'ın kadınların telefon numarasına ise vefat eden annesinin telefonundan ulaştığı anlaşıldı. 

"KADİR'E İFTİRA ATTIM"

Geçtiğimiz gün Müge Anlı Sinan Sardoğan olayında küçük bir gelişme yaşandı ve Sinan Kadir'e iftira attığını açıkladı. 4 Ocak programında ise oldukça gergin olan Sinan Sardoğan 'beni sinirlendirmeyin' çıkışı yapması herkesi çileden çıkardı.  Bugün Müge Anlı programına Sinan Sardoğan'ın dayısı da dahil oldu. Dayısı artık sessiz kalamayacağını belirterek, Arife Gökçe'nin kaybolmasında Sinan'ın parmağının olduğunu itiraf etti.