Kısmetse Olur'da Aybüke ve Cansel saç saça, baş başa kavga ettiler! Sarı kartlı ceza aldılar!

Kısmetse Olur'da Aybüke ve Cansel saç saça, baş başa kavga ettiler! Sarı kartlı ceza aldılar!
Kısmetse Olur'da Cansel ve Aybüke'nin tartışması olay oldu. Birbirlerine giren ikiliyi diğer yarışmacılar zor ayırdı. Öykü Serter araya girerek, Aybüke ve Cansel'e uyarıda bulunarak sarı kart verdi.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü’ne Cansel ve Aybüke'nin kavgası damga vurdu. Birbirlerine fiziksel temasta bulunan yarışmacılar, sarı kartlı uyarı aldı. 

16. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Oğulcan’dan sıkıldığını ve bu ilişkinin yürüyemeyeceğini dile getiren Cansel, Oğulcan’ın gözyaşlarına boğulmasına sebebiyet verdi. Bu üzücü olayın hemen ardından Cansel ve Aybüke’nin arasında başlayan kaos, Kısmetse Olur evinin kuralları dışına çıkarak iki tarafın da ihtar almasına sebep oldu.

AYBÜKE VE CANSEL NEDEN KAVGA ETTİ?

Aybüke’nin, Cansel’in arkasından yaklaşarak “Yılan, yılansın!” demesi önce seslerin yükselmesine, sonrasında temas içerikli kavganın başlamasına neden oldu. “Bak seni mahvederim!” diyerek Aybüke’nin üstüne içecekle yürüdü. İçecek Aybüke’nin üstüne dökülerek Cansel’e “Sil hemen onu!” emrini verdi.Bu emrini yerine getirmeyen Cansel’e tepkisi büyük oldu ve bardaktaki tüm içeceği Cansel’in üzerine boşalttı…

Bu olay sonrası sakinleşemeyen Aybüke, Cansel’in üzerine yürüdü ve kuralları çiğneyerek fiziksel kavgayı başlatan taraf oldu. Bu kavga sırasında Şeyda ve Cansel kolundan, Simge bileklerinden Yaren ise ellerinden yara aldı. Hem ilişkisi biten, hem de dayak yiyen Cansel daha fazla dayanamayarak göz yaşlarına boğuldu. Çok geçmeden olay yerine gelen sunucu Öykü Serter, sarı ve kırmızı kartları daha üçüncü haftadan çıkarmak zorunda kaldı.

Her iki tarafa da sarı kart veren Serter, “Bu sarı karttan üç kere alırsanız diskalifiye edilirsiniz, sizi son kez uyarıyorum!” söylemlerinde bulundu. Bu uyarı karşısında iki taraf da ağlayarak üzüntülerini belli etti...