Müge Anlı'da katili aranan Arife Gökçe'yi Sinan mı öldürdü? Dün otelden kaçarken yakalandı!

Müge Anlı'da katili aranan Arife Gökçe'yi Sinan mı öldürdü? Dün otelden kaçarken yakalandı!
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Arife Gökçe'nin şüpheli kaybında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Okların üstünde olan Sinan Sardoğan'ın açıklamalarıyla ve şüpheli tavırlarıyla dikkat çekiyor. Dün akşamda kaçma girişiminde bulunan Sinan Sardoğan şüpheleri daha da arttırdı.

Çelişkili açıklamalarıyla şüphelerin odağındaki Sinan Sardoğan, yayın esnasında el arabası konusunda söyledikleriyle dikkat çekti. Gergin anların yaşandığı yayının ardından kaçma girişiminde bulunan Sinan Sardoğan, Müge Anlı ekibi tarafından sakinleştirildi ve önemli bir itirafta bulundu. Arife Gökçe'nin kaybında çelişkili açıklamalarıyla şüphelerin odağındaki Sinan Sardoğan, yayın esnasında el arabası konusunda söyledikleriyle dikkat çekti.

EL ARABASI DETAYINI AĞZINDAN KAÇIRDI

Müge Anlı'nın 'Arife Teyze'nin evinin önünde ne işin vardı?' sorusuna yanıt veren Sinan Sardoğan, "Çalı için gittim. Çalıyı dağa koydum." dedi. Sinan'ın cevabı üzerine sinirlerine hakim olamayan Müge Anlı, "Bana çalı deme. Çalı zaten dağda. Dağdaki çalının sana ne faydası var" diye cevap verdi