Bursa'da çocuklarına işkence yapan Suriyeli aile tüyleri ürpertti! Çakmakla vücutlarını yakıp, ağızlarını bantlayarak işkence ediyorlarmış!

Bursa'da çocuklarına işkence yapan Suriyeli aile tüyleri ürpertti! Çakmakla vücutlarını yakıp, ağızlarını bantlayarak işkence ediyorlarmış!
Bursa'da ortaya çıkan görüntüler vicdanları sızlattı. Suriyeli anne ve baba 4 çocuğunun ağzını bantladıktan sonra, çakmakla vücutlarını yakarak işkence etti. Gözaltına alınan kadının emniyetteki ifadesinde, "Kocam istediği için çocuklarımızı dövdüm" dediği öğrenilirken, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan çift cezaevine gönderildi.

Bursa'da yaşları 2 ile 10 arasında değişen 4 çocuğuna işkence yapan Hanan Ramadan (32) ile kocası Rayyan El İsa (37), tutuklanarak cezaevine gönderildi. Devlet korumasına alınan 4 çocuğa yapılan işkence görüntüleri de ortaya çıktı.

ŞİDDET ANLARINI KAYDEDİP, POLİS ŞİKAYET ETTİ

İsmi açıklanmayan kişinin, görüntüleri paylaşıp şikayetçi olması üzerine polis harekete geçti. Cumhuriyet savcılığından izin alan polis ekipleri aileyi takibe aldı. Yapılan araştırma sonrası Hanan Ramadan ve Rayyan El İsa’nın, R.İ. (10), A.İ. (6), A.İ. (5) ve R.İ.ye (2) işkence yaptığı belirlendi. Gözaltına alınan anne ile baba, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hanan Ramadan’ın kocasını suçlayıp, “O istediği için ben çocuklarımızı dövdüm” dediği, Rayyan El İsa’nın ise “Benim olaydan haberim yok” diye ifade verdiği öğrenildi. Çocuklar ise Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce koruma altına alındı.

AĞZINI BANTLAYIP, ÇAKMAKLA VÜCUTLARINI YAKMIŞ


İşkence anlarının cep telefonu görüntüleri de ortaya çıktı. Ailenin bir yakınının kayda aldığı görüntülerde, Hanan Ramadanın çocuklarının ağzını koli bandıyla bantlayarak bağırmasını önlediği, ardından da çakmakla vücutlarının çeşitli bölgelerini yaktığı görüldü. Ayrıca evdeki paspas sopasıyla darp edilen çocukların, yüzlerinde ve vücutlarının çeşitli bölgelerinde oluşan morluklar da cep telefonu ile görüntülendi