Başakşehir takımında gergin anlar! Emre Belözoğlu ile takımı birbirine girdi!

Başakşehir takımında gergin anlar!  Emre Belözoğlu ile takımı birbirine girdi!
Başakşehir takımı 7-0'lık Galatasaray mağlubiyeti sonrası futbolcular ve teknik direktör Emre Belözoğlu ile arasında kavga çıktı. Ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler, Belözoğlu ile kavga eden Hasan Ali ve Traore'nin biletinin kesildiğini kavgaya dahil olan 5-6 futbolcunun daha olduğunu dile getirdi.

Galatasaray'a 7-0 mağlup olan Başakşehir'de işler karıştı. Geçtiğimiz günlerde Hasan Ali Kaldırım'ın kadro dışı bırakılması herkesi şaşırtmıştı. Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler, YouTube kanalındaki programda verdiği bilgilerle gündemi salladı.

"HOŞ OLMAYAN HADİSELER"

Çelikler, Başakşehir'de karışıklık olduğunu belirtip, "Galatasaray yenilgisinden sonra soyunma odasında tatsız hadiseler yaşanmış. İki oyuncu var. Hasan Ali ve Traore. Bir dahaki olaylarda Emre hoca gibi değil futbolcu Emre gibi davranırsa başka şeyler yaşanır" dedi.

"KAVGA ETTİLER"

Emre Belözoğlu'nun takımla bağlarının koptuğunu ifade eden Çelikler, "7-0'lık hezimetten sonra Emre Belözoğlu soyunma odasında Bertrand Traore ve Hasan Ali Kaldırım'la kavga etti. İki oyuncunun da sözleşmeleri feshediliyor. Kavgaya dahil olan 5-6 tane önemli oyuncu var. Emre'yle takımın arasındaki bağlar koptu" diye konuştu.