Eskişehir Ayşenur Çolakoğlu cinayetiyle sarsıldı! Katil sevgilisi 'Beni aldattığını düşündüm, kazayla öldü' dedi!

Eskişehir Ayşenur Çolakoğlu cinayetiyle sarsıldı! Katil sevgilisi 'Beni aldattığını düşündüm, kazayla öldü' dedi!
Eskişehir'de yaşanan cinayette 21 yaşındaki Ayşenur Çolakoğlu, başından vurularak katledildi. Cinayet zanlısı da sevgilisi Hasan Fakıoğlu çıktı. Ayşenur'un babası ise yaşadığı acıyla gözyaşlarına boğulurken, "Öldüğü günün sabahı son sınavına girmişti, ustalık belgesini alacaktı. Sabah 10.00’da sınava girdi, akşam 18.00’de katletmişler" dedi. Katil sevgilisi ise Beni aldattığını düşündüm, kazayla öldü" dedi.

Eskişehir'de 21 yaşındaki Ayşenur Çolakoğlu, sevgilisi Hasan Fakıoğlu tarafından öldürüldü. Olay sonrası katil zanlısı tutuklanırken acılı baba, sanığın en ağır cezayı almasını istediklerini söyledi. Açıklamasının devamında baba Mesut Çolakoğlu, "Öldüğü günün sabahı son sınavına girmişti, ustalık belgesini alacaktı. Sabah 10.00’da sınava girdi, akşam 18.00’de katletmişler. O gün sınavdan da geçmişti. Hatta öğretmenleri arayıp başsağlığı dilediler. Hayalleri vardı” diye konuştu.

'KAZAYLA ÖLDÜ' DEDİ

Çalışma başlatan polis, erkek kuaförü Hasan Fakıoğlu ile evdeki arkadaşı M.F.'yi gözaltına aldı. İşlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Fakıoğlu, 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı, arkadaşı da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Fakıoğlu, kendisini görüntüleyen gazetecilere ise "Beni aldattığını düşündüm, kazayla öldü" dedi.

'KIZIMA AYLARCA BASKI YAPMIŞ'

Ayşenur Çolakoğlu'nun babası Mesut Çolakoğlu, Fakıoğlu'nun kızını 4 aydır sürekli rahatsız ettiğini sonradan öğrendiğini belirterek, "Kızımın çalıştığı kuaförün karşısında çalışıyordu. Kızımı sürekli rahatsız ediyordu. Kızım da istemediği için sıkıntılar yaşıyormuş, sürekli baskı yaşıyormuş. Ama bunu bize söylemediği için bizim de haberimiz olmadı. Kızım çalıştığı iş yerinden de bu baskılar nedeniyle ayrılmış. Önceden bu konuda bilgim yoktu, yeni öğrendim. Kızımı öldüren kişinin en ağır cezayı almasını istiyorum" dedi.

'ÖLDÜĞÜ GÜNÜN SABAHI SON SINAVINA GİRMİŞTİ'

Kızının kadın kuaförü olduğunu, ustalık belgesi alıp, kendi iş yerini açabilmek için 2 senedir uğraş verdiğini belirten baba Çolakoğlu, "Hayalleri vardı. 'Kendi yerim olsun, kendi ayaklarım üstünde durayım' diyordu. Çalıştığı yerden bu kişinin yoğun baskısı üzerine ayrılmak zorunda kaldı. Kızımı bayağı bir korkutmuş. Baskı yaptığı için de bizim haberimiz olmadı. Biz ayrıldı diye biliyorduk, kendisi öyle demişti. Görüşmüyorlardı, ailemiz de çok umutluydu. Öldüğü günün sabahı son sınavına girmişti, ustalık belgesini alacaktı. Sabah 10.00'da sınava girdi, akşam katlettiler. Hatta sınavdan da geçmişti. Öğretmenleri arayıp, sınavı geçtiğini söyleyip, başsağlığı dilediler" diye konuştu.