Arjantin kalecisi Emiliano Martinez'in 'Altın Eldiven' ödülüyle yaptığı sevinç tepki çekti

Arjantin kalecisi Emiliano Martinez'in 'Altın Eldiven' ödülüyle yaptığı sevinç tepki çekti
2022 Dünya Kupası'nı kazanan Messi'li Arjantin milli takımında kaleci Emiliano Martinez de 'Altın Eldiven' ödülünü kazandı. Ancak Martinez'in ödülü aldığı sırada yaptığı sevinç hareketi tepki çekti.

Katar'ın ev sahipliğinde yapılan 2022 FIFA Dünya Kupası finali tarihe geçen bir maç oldu. Arjantin ve Fransa'nın oynadığı Dünya Kupası finalinde 90 dakika 2-2 bitti. Uzatma dakikaları ise 3-3 bitti. Dünya Kupası'nın sahibi penaltı atışları neticesinde ortaya çıktı. Seri penaltı atışlarında Arjantin rakibini 4-2 yenerek 36 sene aranın sonrasında Dünya Kupası'nı kazandı. Dünya Kupası finalinin ardından Arjantin tarafında büyük bir sevinç yaşanırken Fransa ise adeta yıkıldı.

Maçın bitmesi ile beraber yapılan seramoni ile kupa önce Messi'nin ellerinde yükseldi. Sonrasında da bütün Arjantinli oyuncular büyük bir coşku yaşadı.

Arjantin'in 2022 Dünya Kupası'ndaki başarısında önemli payı bulunan ve altın eldiven ödülünü de elde eden kaleci Emiliano Martinez'in sevinci ise adeta şoke etti. Deneyimli file bekçisi ödülü almasının ardından oldukça garip bir sevinç hareketi yaptı. Sosyal medyada Martinez'in sevinci tepki gördü.

İşte o sevinç: