Elon Musk Twitter'dan istifa etmek için anket açtı! İşte son durum...

Elon Musk Twitter'dan istifa etmek için anket açtı! İşte son durum...
Tesla, SpaceX ve Twitter'ın CEO'su Elon Musk, Twitter'daki görevinden istifa etmesi hususunda anket açtı. Musk, anket sonucunda çıkacak karara uyacağını söyledi. Son saatlerine giren ankette 'istifa et' diyenlerin oranı daha fazla.

Tesla ve SpaceX’in kurucusu olan iş insanı Elon Musk, Twitter’daki CEO’luk vazifesinden istifa edip etmeme hususunda bir anket açtı. Musk, çıkacak neticeye uyacağını belirtti.

Twitter’ı satın aldığı günden beri personeller ve reklam verenler başta olmak üzere birçok kesim ile problem yaşayan Musk, “Twitter’ın başındaki kişi olarak istifa etmeli miyim? Bu anketin sonuçlarına uyacağım” paylaşımı yaptı.

İSTİFA ANKETİ AÇTI

Musk, anketi başlatmasının sonrasında yaptığı açıklamalarda, ayrılma hususunda ‘ciddi’ olduğunu söylerken, “Ne dilediğine dikkat et, çünkü onu elde edebilirsin” ifadelerini kullandı.

Twitter CEO’sunun, yaklaşık bugün öğlen sona erecek anketinde şimdiye dek 12 milyon milyondan fazla oy kullanılırken, an itibariyle katılımcıların yüzde 56,4’ü Musk’ın ayrılması, 43,6’sı ise devam etmesi doğrultusunda oy verdi.

Musk'ın son olarak yaptığı paylaşımda, “Güç isteyenler, onu en az hak edenlerdir” sözleri dikkati çekti.

Twitter’ı 28 Ekim’de 44 milyar dolara satın alan Elon Musk en son hakkında paylaşım yapan bazı basın mensuplarının hesaplarını askıya almasının ardından tartışma konusu olmuştu.