Müge Anlı'da çoklu ilişki itirafı olay olmuştu! Derya Yalçınkaya'nın paylaşımı dikkat çekti! " İhanet..."

Müge Anlı'da çoklu ilişki itirafı olay olmuştu! Derya Yalçınkaya'nın paylaşımı dikkat çekti! " İhanet..."
Müge Anlı'nın programında çoklu ilişki itirafıyla olay olan Derya Yalçınkaya, sosyal medyada dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor. Son olarak profil fotoğrafını oğlu ile değiştiren ve "Alparslanım" yazan Yalçınkaya'nın paylaşımı da dikkat çekti. Paylaşımda, "Dağ olsa bu kadar ihanete yıkılırdı ama ben yıkılmadım" dedi.

Müge anlı'da işlediği olaylar arasında yer alan ve büyük yankı uyandıran Derya Yalçınkaya olayı vatandaşlar tarafından merak edilmeye devam ediyor. Son olarak yayın yasağı geldiği gerekçesiyle işlenmesinin bırakıldığı iddia edilen olayın hukuki süreci devam ediyor.

DERYA YALÇINKAYA'NIN SON PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ


Olayların odağındaki isim Derya Yalçınkaya da sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanmaya devam ediyor. Son olarak profiline oğlu ile olan fotoğrafını koyan Yalçınkaya, bilgilendirme kısmına ise oğlu Alparslan'ın adını ekleyerek kalp koydu.


Derya Yalçınkaya'nın TikTok üzerinden yaptığı son paylaşım da dikkat çekti. Söz konusu paylaşımda "Dağ olsa bu kadar ihanete yıkılırdı. Ama ben yıkılmadım" ifadeleri yer alıyor. Video yarım milyona yakın izlenme aldı.