Levent'teki Metrocity AVM alevlere teslim oldu! Yangın tüm AVM'yi ele geçiriyor

Levent'teki Metrocity AVM alevlere teslim oldu! Yangın tüm AVM'yi ele geçiriyor
İstanbul Levent'teki Metrocity adlı AVM'nin çatı kısmında yangın çıktı. Alevlerin büyümesi sonrası olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.

İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı Levent Mahallesi'nde öğle saatlerinde Metrocity adlı alışveriş merkezinin çatı kısmında yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede büyümesinin ardından bölgeye hemen itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin bölgedeki yoğun trafik nedeniyle AVM'ye ulaşmakta güçlük çektiği öğrenildi.

İTFAİYE EKİPLERİ TRAFİKTEN YANGINA YETİŞEMEDİ

Yangının tam da çevredeki iş yerlerinden öğlen yemeği için AVM'ye giden vatandaşların yoğunlukta olduğu sırada çıkması daha da büyük bir paniğe neden oldu. Vatandaşlar hemen bölgeden uzaklaştırıldı.

ŞİMDİLİK CAN KAYBI YOK

Alevlerin AVM'nin içerisine doğru sıçramaması için de itfaiye ekipleri tarafından acil olarak müdahaleye başlandığı belirtildi. Yangının neden çıktığı henüz bilinmiyor. İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak, bölgeye hemen çok sayıda itfaiye ekibi sevk ettiklerini belirterek, "Şimdilik can kaybı ya da yaralı yok" dedi.