Müge Anlı'da gündeme gelen Elnare Kızmaz olayı mide bulandırdı! Son durum ne?

Müge Anlı'da gündeme gelen Elnare Kızmaz olayı mide bulandırdı! Son durum ne?
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Elnare Kızmaz'ın kaybolması işlendi. Elnare Kızmaz isimli kadının kocası Ahmet Kızmaz tarafından başka erkeklerle para karşılığı cinsel ilişkiye girmesi için zorlandığı iddia edildi. Peki olayda son durum ne? Elnare Kızmaz bulundu mu yoksa öldürüldü mü?

Elnare Kızmaz'ın son durumunun ne olduğu konusu merakla araştırılırken, olayın ayrıntılarını duyan seyirciler kulaklarına inanamıyor. Zihinsel engelli olduğu bildirilen Elnare Kızmaz'ın kaybolmadan evvel kocası Ahmet Kızmaz tarafından köydeki erkeklerle para karşılığında cinsel ilişkiye zorlandığı iddia ediliyor. Canlı yayında Müge Anlı'nın programında açıklama yapan görgü tanıkları, Elnare'nin kocası tarafından satılmış olabileceğini iddia ediyor. Peki, Elnare Kızmaz bulundu mu? Son durum nedir?

ATV'de ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 9 Aralık 2022 Cuma günü yayınlanan bölümde duyanların inanamayacağı bir olay meydana geldi.

ELNARE KIZMAZ GÜNLERDİR KAYIP

Balıkesir'de ikamet eden Elnare Kızmaz isimli kadın, 17 gün evvel evden çıkmasının ardında bir daha evine gitmedi.

Öne sürülene göre akıl sağlığında problemler olan 2 çocuk annesi Elnare Kızmaz, kocası Ahmet Kızmaz tarafından köydeki diğer erkeklere para karşılığında cinsel amaçla satıldı. Köydeki birçok kişinin kadınla cinsel ilişkiye girdiği öne sürüldü.

DAKİKALARCA KÜFÜR ETTİ

Programın cuma günü yayınlanan bölümünde 35 kişinin kadına tecavüz ettiği bilgisi verildi. Programa tanık olarak katılan bir kadın da Ahmet Kızmaz'ın eşini para karşılığında sattığını söyledi. Sinirlerine hakim olamayan adam, dakikalarca küfür edip, "Yalan söylüyorsun" dedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tartışılan konu herkesin midesini kaldırdı. Zihinsel engelli Elnare Kızmaz'ın günlerdir kayıp olduğu belirtildi. Kardeşi Aynure hanım, ablasının bulunması amacıyla başvuru yapıp eniştesi Ahmet Kızmaz'dan şüphelendiğini kaydetti.

EŞİNİ BAŞKALARINA SATTIĞI İDDİA EDİLDİ

Zihinsel engelli Elnare Kızmaz'ın kocası Ahmet Kızmaz hakkındaki söylentiler ise mide bulandurdı. Ahmet Kızmaz'ın gece eve erkek aldığı ve eşini de bu erkeklerle cinsel ilişkiye zorladığı iddia edildi.

Aynure Hanım, ablası üstünden para kazanan eniştesinden şüphelendiğini belirtip "Ablamın akıl sağlığı yerinde değil eşi de bundan faydalanıyordu galiba. Ablamı köyde kullananlar oldu diye haberler geliyordu. Başına gelen olaylardan sonra ablam ona dokunulduğunda deliriyordu. Kadını o hale getirdiler." ifadelerini kullandı.

"ŞİDDET UYGULUYORDU, AÇ DA BIRAKIYORDU"

Ardından yayına köyden bir kadın katıldı. Adını vermek istemeyen tanıdık kadın, "Ahmet, Elnare’ye şiddet uyguluyordu, aç da bırakıyordu." dedi.

"Gözümle de gördüm bacağı sekiyordu, gözü mosmordu. Ahmet'in dövdüğünü söylüyordu." ifadelerini kullanan kadın gece eve erkeklerin gittiğini belirtti.

DİLENDİRDİĞİ DE İDDİA EDİLDİ

Söylentilerin odağındaki Ahmet Kızmaz ise söylenenleri kabul etmedi. Karısını insanlardan para veya yiyecek alması için dilendirdiği de öne sürüldü.

Elnare Kızmaz'ın ya kaçırıldığı veya da öldürüldüğü düşünülüyor. Baş şüpheli ise karısını devamlı dövdüğü öne sürülen Ahmet Kızmaz.

Elnare Kızmaz'ın kardeşi Aynure Hanım ise anlattıklarıyla herkesi bir defa daha şoke etti. Köy yerinde bir düğünde ablasının düşürüldüğünü ve engelli kadının korkudan altına yaptığını söyledi.