Cristiano Ronaldo futbolu bıraktı mı?

Cristiano Ronaldo futbolu bıraktı mı?
Kulübü Manchester United'dan kovulan, Portekiz ile Dünya Kupası'ndan da elenen ve şuan kulüpsüz olan Cristiano Ronaldo'nun futbolu bırakabileceği iddia ediliyor. Peki gerçek ne, Ronaldo futbolu bıraktı mı ne zaman bırakacak?

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcuları arasında gösterilen Portekizli Cristiano Ronaldo, bu yıl yaşadıkları ile sevenlerini oldukça üzdü. Son olarak Dünya Kupası'ndan da elenen kulüpsüz Ronaldo için futbolu bıraktı mı aramaları yapılmaya başlandı?

37 yaşındaki yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, bu yıl eski performansının oldukça gerisinde kaldı. Takımında da sorunlar yaşayan Ronaldo, Manchester United'da yedek kaldı. Daha sonra kulübün ve teknik direktör Erik ten Haag'ın kendisine saygı duymadığını söyleyen ve sert açıklamalar yapan Ronaldo'nun sözleşmesi fesh edildi. 

DÜNYA KUPASI'NA DA VEDA ETTİ

Kulüpsüz kalan Ronaldo, en büyük hayallerinden birisi olan Dünya Kupası'nı kazanmak için Portekiz ile mücadele etti. Ancak, milli takımda da yedekte kalan Ronaldo, Portekiz'in Fas'a elenmesi ile Dünya Kupası hayallerine de veda etti.

Bu yaşananlardan sonra Cristiano Ronaldo futbolu bıraktı mı sorusu gündem oldu. Ronaldo Dünya Kupası öncesi yaptığı bir açıklamada, kupayı kazanmaları halinde futbolu bırakacağını açıklamıştı. Aynı röportajda 40 yaşına kadar futbol oynayabileceğini de söylemişti. Ronaldo'nun futbolu bıraktığıyla ilgili henüz hiçbir haber yok.