Müge Anlı’daki üfürükçü hakkında yeni gelişme! Ortaya çıkan istismar dehşete düşürdü! Görüntülerle tehdit ederek yıllarca... .

Müge Anlı’daki üfürükçü hakkında yeni gelişme! Ortaya çıkan istismar dehşete düşürdü! Görüntülerle tehdit ederek yıllarca... .
Müge Anlı'da işlenen ve gündeme gelen üfürükçü ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. 18 yaşındaki Ayşenur Ataş'ı alıkoymakla suçlanan 70 yaşındaki üfürükçü Kahrıman yayının ihbar kabul edilmesinin ardından tutuklandı. Canlı yayında babasıyla kavuşan Ayşenur'un anlattıkları ise herkesi şoke etti.

Kızını kurtarmak için  Müge Anlı'ya başvuran Mehmet Ataş 18 yaşındaki kızı Ayşenur Ataş'ın 70 yaşındaki üfürükçü Kahrıman tarafından kaçırıldığını söyledi. Kızının tılsımlar yaparak kandırıldığını iddia eden Mehmet Ataş, "Kızım kaçtıktan sonra evin her yerinde tılsımlar bulduk." dedi.

"KIZIMI KAÇIRDI"

Kızını kaçıran Kahrıman'ın evli ve 6 çocuk babası olduğunu belirten Mehmet Ataş, "Adamın yanında olduğunu biliyoruz fotoğraflar var. Kızıma ev ve dükkan açmış." dedi. Tılsım bozma iddiasıyla eşinden de 10 bin lira aldığını söyleyen Ataş, "Bu adam önce eşimi kandırmıştı. Güya annem bana tılsım yapmış. 'Tılsımı bozdum para getir' diyerek eşimden 10 bin lira almış. Eşim halen kendisine inanıyor. Kızıma şantaj yaparak elinde tutuyor" diyerek yardım çağrısı yaptı. 70 yaşındaki adamın muskalar yazdığını, tılsım yaptığını ifade eden Ataş, bu muskalardan birini canlı yayına getirdi. Ayrıca Ataş, evde onlarca muskanın olduğunu ve bunların tanesine 600 TL verdiklerini söyledi.

MUSKANIN İÇİNDEN İDDİA BÜLTENİ ÇIKMIŞTI

Müge Anlı, sözde hocanın yazdığı muskayı canlı yayında açtı. Muskanın içinden cips paketi ile iddia bülteni çıktı.

YAYIN İHBAR KABUL EDİLDİ ÜFÜRÜKÇÜ TUTUKLANDI

Dün canlı yayındaki gelişmeler üzerine Islahiye cumhuriyet savcısı yayını ihbar kabul ederek ilçe jandarma komutanlığı ekipleriyle harekete geçti. Sözde muskacı Kahrıman kurnaz gözaltına alınmasının ardından tutuklandı. 18 yaşındaki Ayşenur, kaçırıldığı iddia edilen Gaziantep'teki evden teslim alındı.Üfürükçünün elinden kurtarılan Ayşenur Ataş canlı yayına gelerek babasına kavuştu.

GÖRÜNTÜLERİYLE ŞANTAJ YAPARAK İSTİSMAR ETTİ

Genç kız, elinde görüntüleri olduğu için Kahıraman'ın onu zorla alıkoyduğunu ve 15 yaşındaki çekilen görüntüleri üzerinden kendisine şantaj yaparak istismar ettiğini anlattı. Canlı yayında özel açıklamalarda bulunan Ayşenur, Kahrıman'ın küçüklüğünden beri peşinde olduğunu söyledi. Ellerinde uygunsuz fotoğrafları olduğunu belirten Ayşenur, "Bana yıllardır şantaj yapıyorlar" dedi. Müge Anlı ise "Korkma bizler de baban da arkandayız. Sen 15 yaşına bir döner misin? Özellikle yetkililer de duysun istiyorum" diye konuştu.

"ANNEN BABAN ÖĞRENİRSE NE OLUR?"

Genç kız, "Ben 15 yaşındayken Gaziantep'e gittim. Oradaki kız arkadaşım Senem benim görüntülerimi çekip hocaya atmış. 'Annen baban öğrenirse ne olur' diye söyledi. Çeken kızla irtibatım var sildirebilirim dedi. Dükkanımda çalış dedi. Ben görüntüleri görmedim" diye konuştu.
.