Canlı yayında Hakan Şükür'ün golünü hatırlatan Alper Bakırcıgil TRT'den kovuldu

Canlı yayında Hakan Şükür'ün golünü hatırlatan Alper Bakırcıgil TRT'den kovuldu
TRT'de yayınlanan Kanada-Fas Dünya Kupası maçında atılan erken golün ardından spiker Alper Bakırcıgil, Dünya Kupası tarihinde en erken gelen golü Hakan Şükür tarafından atıldığını hatırlattı. Bakırcıgil, canlı yayında Hakan Şükür'den bahsettiği için ikinci yarına maçtan alınıp yerine Cüneyt Kıran spiker olarak atandı. Ayrıca Alper Bakırcıgil TRT'den de kovuldu.

TRT’de yayınlanan Kanada-Fas Dünya Kupası karşılaşmasının spikeri olan Alper Bakırcıgil, Fas'ın 4. dakikada attığı golün sonrasında dünya kupalarındaki en erken golün kime ait olduğunu söyleyince, ikinci yarıda maçtan alındı.

En erken golü kaydeden ismin Hakan Şükür olduğunu anımsatan Bakırcıgil, devre arasında yayından uzaklaştırılarak karşılaşmanın kalan kısmı ekranlara Cüneyt Kıran tarafından sunuldu.

"DÜNYA KUPASI'NDA EN HIZLI GOL HAKAN ŞÜKÜR TARAFINDAN ATILMIŞTI"

"Dünya Kupası turnuvalarında tüm zamanların en hızlı golü, Hakan Şükür tarafından atılmıştı" ifadelerini kullanan Alper Bakırcıgil'in yerine ikinci yarıyı Cüneyt Kıran'ın anlatması sosyal medyada tepkilere sebep olurken dikkat çeken yorumlar da yapıldı.

Bakırcıgil, "Erken gelen bir golle başladı mücadele ama şunu belirtmek gerekiyor, Dünya Kupası turnuvalarında tüm zamanların en hızlı golü, Hakan Şükür tarafından atılmıştı sevgili izleyenler. Kore karşısında 11. saniyede" sözlerinin bedelini mi ödedi tartışmaları sürerken karşılaşmanın ikinci yarısını Bakırcıgil yerine Cüneyt Kıran'ın anlatmasının ardından Cüneyt Kıran da ayrıca gündem oldu.