Dünya Kupası'nın gözde güzeli Ivana Knoll sınırları zorluyor! Şikayet üstüne cesur kıyafet giydi! Katarlılar bile gözünü ondan alamadı!

Dünya Kupası'nın gözde güzeli Ivana Knoll sınırları zorluyor! Şikayet üstüne  cesur kıyafet giydi! Katarlılar bile gözünü ondan alamadı!
Katar'daki Dünya Kupası'nda giydiği kıyafetler nedeniyle hapis cezası alabileceği konusunda uyarılan Hırvat model Ivana Knoll, bu sefer maça daha da açık kıyafetlerle geldi.

Katar'da gerçekleştirilen Dünya Kupası'nda alkol yasağı ile gündemde yerini korurken, Hırvat model Ivana Knoll'in tribüne açık kıyafetle gelmesi tepki çekti. Şikayetler gelen Knoll, hiç görmezden gelerek kendi tarzıyla maçlara gelmeye devam ediyor. Hapis ve para cezasının eşiğine gelen Knoll, Belçika maçında da tarzını bozmadı. Hırvatistan-Belçika karşılaşmasına cesur bir kıyafetle gelen Knoll, tribünlerin dikkatini üzerine çekti.

ŞİKAYETLER ALIYOR

Knoll, sosyal medyada Katarlı taraftarlardan hayli mesaj aldı. Kendisine gelen, "Katar'da kurallara uymak zorundasın. Bu kültüre saygısızlıktır. Burası Müslüman bir ülke" mesaj üzerine Knoll bir açıklama yaptı. Knoll, "Felaket bir Dünya Kupası. Tarihin en kötü organizasyonu" dedi.

KNOLL İLK KEZ AÇIKLAMA YAPTI

Knoll'u tribünde gören Katarlı taraftarlar ve personeller dahi Hırvat modelden gözünü alamadı. Knoll, Katar'daki Dünya Kupası'nda kitlesini hayli katladı.