Eşini herkesle aldatmış! Derya Yalçınkaya'nın mesajlarında ne yazıyor?

Eşini herkesle aldatmış! Derya Yalçınkaya'nın mesajlarında ne yazıyor?
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Selim Yalçınkaya cinayeti işleniyor. Cinayetin şüphelisi olan Derya Yalçınkaya'nın eşini birçok kişiyle aldattığı ortaya çıktı. Müge Anlı ise Derya Yalçınkaya'nın eşini aldattığını itiraf ettiği mesajlarını canlı yayında okudu. Derya Yalçınkaya'nın mesajlarında ne yazıyordu? Derya Yalçınkaya kimdir?

ATV'de ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir Selim Yalçınkaya cinayeti inceleniyordu. Müge Anlı'nın kapısını çalan Yalçınkaya'nın acılı ailesi eski eş Derya'dan şüphelendiklerini söylemişti.

Evvelsi gün ise Müge Anlı, Selim Yalçınkaya'nın Derya tarafından ihanete uğradığını belirten yazışmaları ifşa etti. Müge Anlı, okudukları karşısına oldukça sinirlendi.

AİLE ESKİ EŞİNİ SUÇLADI

Bir çocuk babası Selim Yalçınkaya 11 Ağustos 2022 tarihinde evinin garajında başına demirle vurulmuş halde ölü bulundu. Canlı yayına çıkan aile ise oğullarının başını ihanet nedeniyle boşandığı eski gelinleri Derya Hanım'ın yaktığını iddia etti.

Oğullarının evliliği süresince aldatıldığını belirten aile, babalarının da gelinlerinin beraber olduğu kişiyle kavga edip cezaevine girdiğini kaydetti. Oğullarının bir düşmanının olmadığını söyleyen aile, eski gelinlerini itham etti.

MÜGE ANLI SİNİRDEN NE DİYECEĞİNİ BİLEMEDİ

Canlı yayına gelip ihaneti kabul eden Derya Hanım'ın ihanetle alakalı eşine attığı müstehcen mesajları ifşa eden Müge Anlı ise sinirden ne diyeceğini bilemedi.

Canlı yayında Derya Hanım'ın ihanetin sonrasında, eşi Selim Yalçınkaya'ya itiraf ettiği ihanet mesajlarını ifşa eden Müge Anlı, "Kocam bana bunları yazsa, kadın halimle gözüm görmez. Bunları sen yazdın mı? Bu ne demek yani" deyip oldukça sinirlendi.

MESAJLARI KABUL ETTİ

İhanet mesajlarını kabul eden Derya Hanım "Ben kocamla her şeyi konuşuyordum. Psikolojim bozuktu. Benim attığım mesajları kırpmışlar. Adıma sahte hesaplar açılmış, ben bunları bu şekilde yazmamıştım" ifadelerini kullandı.

Canlı yayında sinirlerine hakim olamayan Anlı, şunları söyledi:

"Sen bunları yazarak neyi hedefliyordun? Gelsin seni öldürsün mü gitsin o adamı mı öldürmesini hedefliyordun? Şu yaştaki halimle, özgürlüğü seven biri olarak söyleyeyim, kocam bunları yazsa bilmiyorum gözüm görür mü. Senin kafan kırık mı? Amacın ne?"

Müge Anlı mesajlar çok müstehcen olduğu için içeriklerini canlı yayında açıklamadı.