Müge Anlı'da Selim Yalçınkaya cinayetinde karısının ihanet mesajları ortaya çıktı!

Müge Anlı'da Selim Yalçınkaya cinayetinde karısının ihanet mesajları ortaya çıktı!
Müge Anlı ile Tatlı Sert'e konu olan Selim Yalçınkaya cinayeti büyük bir merakla takip ediliyor. Selim Yalçınkaya'yı kim öldürdü sorusu yanıtını ararken, Yalçınkaya'nın eski eşi ve ailesi karşı karşıya geldi. Programda Selin Yalçınkaya'nın eski karısı Derya'nın ihanet mesajları stüdyoda gergin anlar yaşanmasına sebep oldu.

11 Ağustos'ta başına sert bir cisim vurularak öldürülen Selim Yalçınkaya'nın ölümünün ardından sır perdesi hala aralanmadı. Annesi ve kız kardeşi canlı yayında katilin bulunması için Müge Anlı'dan yardım istedi.

KATİLİ KİM?

23 yaşında bir çocuk babası olan Selim Yalçınkaya'nın öldürülmesinin ardından çeşitli iddialar ortaya atıldı. Oğlunun katilini bulmak için Müge Anlı'nın kapısını çalan Nasibe Yalçınkaya, cinayetle ilgili eski gelinini suçladı. Ankara'nın Mamak ilçesinde oturduğu evin garajında ölü bulunan Selim Yalçınkaya'nın ailesi, eski gelinleri Derya'yı suçladı. Genç adam evinin garajında öldürüldü. Derya ise "Bahsi geçen ve eski kayınpederimin öldürdüğü Erdoğan'la konuşmam oldu ama ben ona sevgili gibi yazmadım. O bana 'canım' diyordu. Ben, Erdoğan'ın eski kayınpederimle ve Selim'le bir olarak bana oyun kurduklarını düşündüm" dedi. Selim Yalçınkaya'yı ölüme götüren olayların gelişimi herkesi şaşkına çevirirken cinayetin üzerindeki sis perdesi henüz aralanamadı.

İHANET YAZIŞMALARINI KABUL ETTİ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Selim Yalçınkaya cinayetinde yeni bir gelişme daha yaşandı. Canlı yayına konuk olan Selim Yalçınkaya'nın eski eşi Derya Hanım ihanet yazışmalarını kabul etti.

"CANLI YAYINDA OKUYABİLECEĞİM MESAJLAR DEĞİL"

Sinirlerine hakim olamayyan Müge Anlı ise şu ifadeleri kullandı: "Mesaj diyorsun. Biz ne olduğunu anlamıyoruz. O mesajlar benim canlı yayında okuyabileceğim mesajlar değil. Bir insanın eşine böyle mesajlar atamaz dememin sebebi şu; Bazı şeyler konuşulmaz karı koca arasında diye…
Bir kadın başka bir erkekle yaptıklarını bu şekilde kocasına anlatamaz. İster boşan istersen 20 yıl önce boşan. 20 yıl önce boşandığın kocana da o adamla yaptıklarını bu şekilde anlatamazsın.

Eğer anlatıyorsan bir nedeni vardır. Ya git 'Bana bunları yapan adamı öldür' ya da 'O seni öldürsün…'

O mesajları okudunuz mu? Ben ortada bir insanım. Sizleri de onu da burada tanıdım. O mesajları bir erkeğe istiyorsan 20 yıl önce boşandığın adama yaz kabullenemez.
Adam ölsün, bir şey değişmez. Senin kızın yazdıklarıyla her türlü delili verdi.
Selim hayatta olsaydı, senin kızın çocuğunu da alamazdı. O mesajları gören aile hakimi çocuğu babasına verirdi."