Ev hayali kuranlar için umutlu bekleyiş başladı! TOKİ sosyal konutta kura çekimi yarın hangi ilde yapılacak?

Ev hayali kuranlar için umutlu bekleyiş başladı! TOKİ sosyal konutta kura çekimi yarın hangi ilde yapılacak?
"İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında 10 gün boyunca 12 ilde 22 bin 57 konut için yapılacak olan kura çekiminin ilki, bugün Şırnak ve Ardahan'da yapıldı. Yarın ise Kars ve Siirt illerinde kura çekimi yapılarak, ev hayali kuranlar istediğine kavuşacak.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) sosyal konut için kura çekim dönemine girildi.  Sosyal konut projesi olan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi, vatandaşların gündeminde yer almaya devam ediyor. Dar gelirli aileler için hayata geçirilen projede kura takvimi belli oldu. Geçtiğimiz günlerde başvuruların sona ermesiyle vatandaşların heyecanla beklediği kura çekimleri için yayınlanan takvime göre, 12 ildeki 22 bin 57 konutun kurası 10 günde tamamlanacak.

İLK EV SAHİPLER BELİRLENDİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ilk olarak Şırnak ve Ardahan'da kura çekimi yapılacağını açıklamıştı. Bu sabah saatlerinde iki ilde başlayan kura çekimi, noter huzurunda ve canlı yayınlandı. Başvuru sahipleri ise spor salonunda gerçekleştirilen kura çekimi yerinde takip etti.

YARIN SIRA KARS VE SİİRT'TE

8 Kasım'da ise Kars ve Siirt illerinde kura çekimi gerçekleştirilecek. Vatandaşlar yine töreni yakından izleme fırsatı bulacak.