Müge Anlı'da aranan İETT şoförü Celal Han'ın akıbeti ortaya çıktı! İşte son durum

Müge Anlı'da aranan İETT şoförü Celal Han'ın akıbeti ortaya çıktı! İşte son durum
ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olarak aranan eski İETT şoförü Celal Han'dan haber geldi. Celal Han'ın öldürüldüğü ve cesedinin parçalandığı belirtildi.

ATV'de hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir zamandır kayıp olarak aranan eski İETT şoförü Celal Han’dan acı haber geldi. Tarabya'da kaybolan ve ailesi tarafından her tarafta aranan talihsiz adamın cansız bedeninin parçalanmış olduğu da belirlendi. Celal Han'ın ölümü ile alakalı olarak yakın arkadaşının gözaltına alındığı kaydedildi.

İstanbul Tarabya’da kaybolan eski İETT şoförü Celal Han’ın ailesi son umut olarak Müge Anlı'ya başvuru yaptı. Müge Anlı'nın da televizyondan duyurduğu kayıp olayı aydınlatıldı fakat sonu kötü bitti. Gerçekleştirilen güvenlik kamerası incelemelerinde son olarak arkadaşı Sitar adlı bir kişi ile görülen Celal Han’ın bir daha gittiği evden çıkmadığı belirlendi. Apartmandan da kötü kokular gelmesi sonrasında gerçekleştirilen aramalarda bodrum katında talihsiz adamın cansız bedeni bulundu.

Cesedin parçalara ayrıldığı ve bir süredir bodrumda tutulduğu belirtilirken Celal Han’ın yakın arkadaşı da gözaltına alındı.