Manisa'da AK Partililer ile MHP'liler arasında kavga! Milletvekili de arada kaldı

Manisa'da AK Partililer ile MHP'liler arasında kavga! Milletvekili de arada kaldı
Manisa'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mitinginde AK Partili milletvekillerinin alana alınmaması nedeniyle yumruklu kavga çıktı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dün Manisa’da yaptığı mitingde AK Parti milletvekili Tamer Akkal ile Ülkü Ocakları yetkilileri arasında tartışma yaşandı. Tartışma yumruklu kavgaya döndü.

Bahçeli’nin mitingi öncesi, alana VIP girişinden girmek isteyen AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal’la, Ülkü Ocakları yetkilileri arasında tartışma yaşandı.

TEKME VE YUMRUKLAR KONUŞTU

Ülkü Ocakları yetkilisinin AK Partili Akkal’a “Sizi tanımıyorum buradan alamam” demesinin sonrasında başlayan tartışma kavgaya döndü. Tekme ve yumruklar havada uçuştu.

AK Parti Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık’ı arbedenin içinden danışmanı alıp çıkardı. AK Parti Manisa Milletvekili ve partinin MKYK üyesi Murat Baybatur’un araya girmesiyle beraber kavga, MHP’nin içindeki grupların kavgasına döndü.

ÖZÜR DİLEDİLER

MHP’li yöneticiler çıkan olaylardan olumsuz yönde etkilenen AK Partili Manisa Milletvekili Tamer Akkal’dan özür diledi.

AKP’li Tamer Akkal ise olayların kendisi nedeniyle çıkmadığını söyleyerek, şunları kaydett,:

“Ben miting alanına girmek için ilgili giriş yerinden geçmek istediğimde oradaki Manisa milletvekillerini tanımayan bir görevli bana ‘Sizi tanımıyorum buradan alamam’ dedi. Ben de kendisine ‘Ben Manisa milletvekiliyim’ dememe rağmen almamakta ısrar edince araya Genel Başkan yardımcıları girmesiyle öylelikle miting alanına girebildim. Benim de bir anlam yükleyemediğim şekilde ortalık birden karıştı hatta bende çıkan kavgayı ayırmaya çalışanlar arasındaydım.”