Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'ye bu yapılır mı? Karısı Wanda Nara boşanmadan yeni sevgilisiyle kamera karşısına geçti

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'ye bu yapılır mı? Karısı Wanda Nara boşanmadan yeni sevgilisiyle kamera karşısına geçti
Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'nin boşanma aşamasında olan eşi Wanda Nara, yeni sevgilisi rapçi L-Gante ile kameraların karşısına geçti. İkilinin samimi anları dikkat çekerken Wanda Nara'nın yeni sevgilisine kitlenip kaldığı anlar gözden kaçmadı.

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile boşanmak üzere olan Wanda Nara yeni sevgilisi şarkıcı L-Gante ile geçtiğimiz günlerde aynı klipte yer aldı. Klipte sevgilisi ile aynı yatakta olduğu anlar yer alırken, görüntüler futbol ve magazin dünyasına bomba gibi düştü.

SEVGİLİSİYLE RÖPORTAJ VERDİ

Gün içerisinde ortaya çıkan bir videoda ise Wanda Nara'nın sevgilisi L-Gante ile verdiği bir röportaj ses getirdi. Görüntülerde ikilinin oldukça mutlu olduğu görülürken, L-Gante'nin Wanda Nara'nın kulağına bir şeyler fısıldadığı anlar yer aldı.

ICARDI-NARA ARASINDAKİ İLİŞKİSİ TAMAMEN BİTTİ

Öte yandan dış basına yansıyan son haberlerde Icardi ile Wanda'nın arasındaki iplerin tamamen koptuğu ve bundan sonra mal paylaşımı ile çocukların velayeti konusunda dava süreci görüleceği belirtildi.