Azerbaycan'da trafik kazası yapan Binali Yıldırım'ın fotoğrafları ortaya çıktı! Kolu ve başı yaralı

Azerbaycan'da trafik kazası yapan Binali Yıldırım'ın fotoğrafları ortaya çıktı! Kolu ve başı yaralı
AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Azerbaycan'da kaza yapmıştı. Yıldırım kaza sonrası ilk fotoğrafları ortaya çıktı. Binali Yıldırım'ın kolunun ve başının sargılı olduğu görülürken son sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı tarafından paylaşılan açıklamada Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in dün trafik kazası yaşayan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ı Bakü'de tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettiği kaydedildi. Gerçekleştirilen açıklamada Aliyev'in bir süre Yıldırım'la konuştuğu ve 'geçmiş olsun' dileklerini sunduğu belirtildi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı aynı zamanda Yıldırım'ın içerisinde olduğu araçta bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ve koruma görevlisi Oğuzhan Demirci’yi de ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Azerbaycan ziyaretinde eşlik eden Binali Yıldırım ve AK Parti İstanbul milletvekili Ayrım'ın içerisinde oldukları araç kaza yapmıştı. Kazada yaralanan Yıldırım ve ayrım helikopterle bölgeden alınarak Bakü'ye sevk edilmiş ve hastanede tedavi altına alınmıştı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik kaza ile alakalı yaptığı açıklamada Yıldırım, Ayrım ve Demirci'nin sağlık durumlarının iyi olduğunu söylemiş ambulans uçakla Türkiye'ye getirileceklerini kaydetmişti.