Ahmet Eşref Fakıbaba'nın hangi partiye geçeceği belli oldu

Ahmet Eşref Fakıbaba'nın hangi partiye geçeceği belli oldu
Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın istifa etmesiyle AK Parti adeta şok yaşadı. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın hangi partiye geçeceği de belli oldu. İddiaya göre Fakıbaba İYİ Parti'ye katılacak. Rozetini bizzat Meral Akşener takacak.

Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti'den ve milletvekilliği vazifesinden istifa ettiğini duyurdu.

Vaziyet'in aktardığına göre Fakıbaba'nın İYİ Parti'ye katılacağı ve önümüzdeki çarşamba günü TBMM'de yapılacak olan grup toplantısında Meral Akşener'in rozetini takmasıyla partiye katılımının halka açıklanacağı öne sürüldü.

"BEĞENMEDİĞİM ŞEYLER VAR Kİ AYRILIYORUM"

T24'e konuşan Fakıbaba, "Ben çok mutluyum. Kararımın doğru olduğuna sonuna kadar inanıyorum. İstifamı genel merkeze iadeli taahhütlü dilekçeyle bildirdim. Beni seçenlere saygısızlık yapmak istemediğim, vekilliğin verdiği ayrıcalıklardan, dokunulmazlıklardan yararlanmak istemediğim için de milletvekilliğinden de istifa edeceğim. Meclis'in takdiri artık. Kararım da önemli olan benim kendime olan saygım. 20 yıl emek verdiğiniz bir yerden ayrılmak kolay değil. Keşke olmasaydı. Keyfimden ayrılacak bir kişi değilim. Beğenmediğim şeyler var ki ayrılıyorum. Sonunda ölüm bile olsa arkasında duracağım kararımın" açıklamasını yaptı.

Halk TV'den İpek Özbey'e açıklamalar yapan Ahmet Eşref Fakıbaba, "Çok özgürüm, rahatladım, artık özgürüm. Her şeyin çok güzel olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Dün, Halk TV Ankara Temsilcisi'ne açıklamalar yapan İYİ Partili bir kurmay ise, "Sarayı çok rahatsız edecek isimlerin" İYİ Parti'ye katılacağını söylemişti.