FOX'un bomba dizisi başlıyor! Darmaduman'ın yayın tarihi belli oldu!

FOX'un bomba dizisi başlıyor! Darmaduman'ın yayın tarihi belli oldu!
FOX TV'nin yeni dizisi Darmaduman'ın ilk tanıtımı sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Dizinin yayınlanan 2. fragmanı ise seyirciyi heyecanlandırdı. 27 Ekim Perşembe günü serüvenine başlayacak olan dizi, dört gözle bekleniyor.

Yayınlandığı dönemde 7'den 70'e herkesi etkisi altına alan 'Beverly Hills, 90210'un lokal uyarlaması olarak ekrana gelecek olan Darmaduman'ın ilk tanıtımı sosyal medyayı sallamıştı. Bugün yayın tarihi kesinleşen ve 2. fragmanı çıkan dizi heyecanlandırdı.

2. FRAGMANI ÇIKTI

Senaryosunu Damla Serim'in kaleme aldığı ve Deniz Yorulmazer'in yönetmen koltuğunda oturduğu Darmaduman dizisinin kadrosunda Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Ali Önsöz, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun gibi birçok önemli isim yer alıyor.

Çekimleri İstanbul'da devam eden dizinin dikkat çeken ilk tanıtımında yıllar süren küslüğün ardından, İstanbul'daki baba evine dönmek zorunda kalan Harun ve ailesinin, değişen yeni hayatı ve çevresinden kesitleri görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk tanıtımı ile sosyal medyada büyük yankı uyandıran Darmaduman'ın afişi yayınlandı. Başarılı oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizinin hikayesi ise şimdiden merak konusu oldu.

27 EKİM'DE BAŞLIYOR

Gençlerin kendilerini, hayatı, arkadaşlığı ve aşkı keşfettikleri yolculuklarında yetişkinlerin de gençlikleriyle hesaplaşmalarını ve kendilerini yeniden bulma hikayelerinin anlatıldığı Darmaduman, 27 Ekim Perşembe itibarıyla her perşembe saat 20.00’de FOX’ta olacak.