Müge Anlı'da DNA sonucu açıklandı! Stüdyoda göz yaşları sel oldu! 36 yıl sonra kızına kavuştu

Müge Anlı'da DNA sonucu açıklandı! Stüdyoda göz yaşları sel oldu! 36 yıl sonra kızına kavuştu
Müge Anlı'da duygu dolu anlar yaşandı. Perize Allak, 36 yıl önce kaybettiği bebeğini bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılmıştı. İki genç kadından DNA örneği alınmıştı. DNA sonuçları bugün canlı yayında açıklandı. 36 yıl sonra evladına kavuşan anne sevinç çığlıkları attı.

Müge Anlı'da milyonları duygulandıran bir olay yaşandı. Perize Allak isimli kadın, bir süre önce Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılmıştı. Müge Anlı ile ekibi ise talihsiz kadını evladıyla buluşturmak için düğmeye bastı. 

STÜDYODA DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Canlı yayında yapılan çağrı sonrası Bahar ve Gülsen isimli iki kadın Perize Allak'ın kızı olabileceklerini düşünerek Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı.
İki genç kadından DNA örnekleri alındı. Sonuçlar ise bugünkü yayında açıklandı. Müge Anlı, Perize Allak'ın kızının Gülsen isimli kadın olduğunu açıkladı.

MÜGE ANLI: "36 YIL SONRA KAYBETTİĞİ BEBEĞİNE KAVUŞTU"

Anlı, "Evet, yapılan DNA incelemesinde Perize Allak ile Abdülhamit Akboğa adlı kişilerin Gülsen Damgacıoğlu adlı çocuğun yüzde 99.99 biyolojik ebeveyinleri olduğu ortaya çıkmıştır. 36 yıl sonra kaybettiği bebeğine kavuştu" ifadelerini kullandı.
36 yıl sonra bulduğu kızına sarılan anne ise sevinç çığlıkları attı. O anlar milyonları ağlattı.