Bir Peri Masalı dizisinde kafa karıştıran sahne! Zeynep'in gerçek ailesi başka birileri mi?

Bir Peri Masalı dizisinde kafa karıştıran sahne! Zeynep'in gerçek ailesi başka birileri mi?
Alina Boz ve Tarık Emir Tekin'in başrolünü üstlendiği Bir Peri Masalı dizisinde reytingler düşük olsada, ABC1 kategorisinde 10. sırada yer alabildi. Konunun yavaş işlenmesi seyirciyi rahatsız ederken, Zeynep ve Onur'un daha çok sahnesi isteniyor. İzleyici bir de Zeynep'in gerçek ailesi başka birileri olduğunu düşünüyor.

Çarşamba akşamları Fox TV’de yayınlanan Bir Peri Masalı dizisi beğeniyle izlenmekte. Başrollerde yer alan Alina Boz ve Tarık Emir Tekin partnerliği de ekran başındaki izleyiciler tarafından olumlu karşılık buluyor. Med Yapım imzalı dizi, kadrosu ile olduğu kadar hikayesiyle de göz dolduruyor. Reytinglerde sorun yaşıyor görünen dizinin heyecanlı sahneleri ise giderek daha da artacak!

OYUNCULARI KİMLER?

Kadrosunda ayrıca Nazan Kesal, Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse, Müfit Kayacan ve Kadir Çermik’in de yer aldığı dizide, Alina Boz’un hayat verdiği Zeynep, peşinde olan adamların ona yaklaşması nedeniyle iyice gerilmekte. Bu arada babasının da izini bulduğu Zeynep, sonunda ailesine giderek gerçeği anlatmanın yolunu seçti bu haftaki bölümde. Kendisine bir masal dünyası kurmaya çalışan Zeynep, yeni adıyla Melis olarak zengin bir aileye girme telaşında. Bulduğu para ile bambaşka bir kişilikle yeni hayatında sürprizler yaşıyor. Bir Peri Masalı dizisini izleyenler, Zeynep’in başına gelecekleri heyecanla takip ederken, bazı tahminler de yapıyor sosyal medyada.

YENİ BÖLÜMLDE NELER OLACAK?

Reytinglerde problem yaşayan Bir Peri Masalı, bu hafta Total ve AB kategorilerinde ilk 10’a giremedi! Ancak ABC1 kategorisinde 10. sırada yer alabildi. Reytingleriyle Çarşamba akşamları yayınlanan O Kız, Kuruluş Osman ve Gecenin Ucunda dizisiyle rekabet edemeyen Bir Peri Masalı dizisi, yine de sadık bir izleyici kesimi tarafından takip ediliyor.

Babasının köşe bucak aradığı Zeynep’in Köksallar’ın köşkünde olduğunu öğrenmesiyle işler karıştı. Kapı önünde olay çıkaran babasının durmayacağını anlayan Zeynep, sonunda babası ve ablasına giderek gerçeği açıklıyor ve onlara bir miktar para bırakarak “Zeynep artık yok!” restini çekiyor.

Zeynep’in uzun zaman sonra ortaya çıkmasına karşın ablasının ona ilgi göstermemesi, babasının tavırları izleyenleri de başka tahminler yapmaya götürmekte! Zeynep’in aslında o ailenin kızı olmadığı görüşünde izleyiciler!

Tahminler doğru çıkar mı izleyip göreceğiz ancak babası ve ablasının Zeynep’e kötü davranması nedeniyle izleyiciler de başka sürprizlerin çıkabileceği görüşünü paylaşıyor sosyal medyada. Eğer durum gerçekten böyleyse, senaristlerin küçük sürprizi de önceden ortaya çıkmış olacak bu tahminlerle!