Meryem Çiğdem Ünal'ın ölümünde yeni detaylar geldi! Müge Anlı canlı yayında açıkladı

Meryem Çiğdem Ünal'ın ölümünde yeni detaylar geldi! Müge Anlı canlı yayında açıkladı
Müge Anlı, Meryem Çiğdem Ünal'ın ölümüyle alakalı yeni detaylar verdi. Müge Anlı'nın bahsettiği ayrıntılar sonrasında stüdyoda sevinç çığlıkları yükseldi. Meryem Çiğdem Ünal nasıl öldü, otopsisi çıktı mı? Melisa'nın sevgilisi Recep tutuklandı mı?

Müge Anlı, Meryem Çiğdem Ünal'ın gizemli ölümüyle ilgili yeni ayrıntılar paylaştı. Anne Melisa'nın sevgilisi Recep'in tutuklandığını duyurdu.

Bu haber stüdyoda sevinçle karşılandı. Otopsi raporundan söz eden Müge Anlı, "Ben bir daha Recep'in gün yüzü görebileceğini düşünmüyorum. Sen gün yüzü görme." dedi.

MÜGE ANLI YENİ DETAYLARI AÇIKLADI

Müge Anlı, Meryem'in ölümüyle ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Meryem Çiğdem Ünal'ın gizemli ölümüyle ilgili şunları söyledi: "Cinayet iftiraları havada uçuştu. Anne Melisa sevgilisi Recep'i, Recep de anneyi suçlamıştı.

Sevgili Recep'in tutuklanması talep edilmişti. Çıkarıldığı mahkemece 'Nitelikli kasten öldürme' suçlaması ile tutuklandı. Şu anda Gaziantep'teki cezaevinde."

"SEN DE TUTUKLANACAKSIN"

Ölen çocuğun ailesi ise bu haberi sevinçle karşıladı. Acılı baba, kızının annesi Melisa'ya seslenerek "Sen de tutuklanacaksın. Tutuklandığın gün ben rahat uyuyacağım.

Meryem rahat uyuyacak. Benim kızım normal ölmedi. Adalet yerini bulacak." dedi

"GÜN YÜZÜ GÖREBİLECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Müge Anlı ise şunları söyledi: "Otopsi raporu ortaya çıktı. Çok ayrıntılarına girmeyeceğim ama Adli Tıp Raporu ortaya çıktığında ben bir daha Recep'in gün yüzü görebileceğini düşünmüyorum.

Benim inancım o yönde. Recep bize anlattığından da farklı şeyler anlatmış ifadelerinde. Anlattıkları onu kurtaramadı. Yolun sonu cezaevi."

"ALLAH CEZANI VERSİN"

Mahkeme heyetine ve bu olayla alakalı konuşan Gaziantepliler'e de teşekkürlerini sunan Müge Anlı, "Allah cezanızı versin diyorum. Bu çocuğun ölümüne sebep olan Recep, senin de Allah cezanı versin. Çok diyecek şeyim var da diyemiyorum. Sen gün yüzü görme.

Bu olay ders olsun geçen hafta da benzer bir hikayeyi duyduk. Hepimizin içi yanıyor.

Annelerin ve babaların şapkalarını önüne koyup düşünmesi gerekiyor."

MESAJLARDAN BAHSETTİ

Müge Anlı ardından anne Melisa ile sevgilisi Recep'in şoke eden mesajlarından söz etti.

Müge Anlı, "Mesajlarda Melisa'nın dediği gibi 'Otopsiden korkuyorum. Göz bebeğinden en son kimi gördüğü ortaya çıkarsa ben çıkacağım' diye yazmış.

Recep şöyle bir mesaj da atmış Melisa'ya, 'Korkarak yaşamak ölmekten beter. Gerekirse Meryem'i taciz etti olayını da anlat' Recep Melisa'ya atıyor bu mesajı…" Meryem'in dedesi ise "Bu işin peşini bırakmayacağım. Almanya'ya gidip ne gerekiyorsa yapacağım."