Mahkum dizisinde Fırat’ın hamlesi herkesi şaşırtacak!

Mahkum dizisinde Fırat’ın hamlesi herkesi şaşırtacak!
FOX TV'de yayınlanan Mahkum dizisinde Fırat'ın hamlesi herkesi şaşırtacak. Yeni bölümü heyecanla beklenen Mahkum dizisinde, reytingler düşse de dizinin oldukça geniş bir hayran kitlesi var.

FOX TV ekranında yayınlanan ve düşük gelmekte olan reytingleri nedeniyle de erken final korkusunun yaşandığı Mahkum dizisinde, 29. yeni bölümü izleyicilerle buluşacak.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yeni bölümde Fırat’tan önemli bir atak gelecek. Peki dizide neler yaşanacak? İşte detaylar: Barış’ı kendi yöntemleriyle sorgulamak için emniyetin elinden alan Fırat, onu gözlerden uzak bir yere götürür. İki düşmanın en büyük yüzleşmesi başlar. Barış’ın tüm sistemini çözmek için üzerine giden Fırat, büyük bir hamleyle gelir. Onu, Büge’nin geçmişinden vuracaktır. Barış, Büge’yi gerçekten tanıyor mudur?

Fırat ve Barış’ın ortadan kaybolması başta Büge olmak üzere herkese telaşlandırır. İletişimin de kesilmesiyle kaygı tırmanmaya başlar. Fırat, Barış’a nasıl bir zarar verecek midir?

Fırat, Barış’ın zaten bozuk olan akıl sağlığıyla oynarken, onu içinden çıkılamaz bir ruh halinin içine sürüklemeye başlar.