Küçük Meryem’in katili ortaya çıktı! Otopsi raporunu gören Müge Anlı, 'Bir daha gün yüzü göremeyeceksin' dedi

Küçük Meryem’in katili ortaya çıktı! Otopsi raporunu gören Müge Anlı, 'Bir daha gün yüzü göremeyeceksin' dedi
Minik Meryem'in cinayetinde Müge Anlı'ya itiraf geldi! Annesinin sevgilisi Recep Aldemir tutuklandı. Anne Melisa, kızını sevgilisinin kucağında baygın ve çıplak halde bulduğunu belirterek "Kızımı sevgilim öldürdü" ifadesini kullanmıştı. Recep Aldemir savcılıkta ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, davanın detaylarını anlatan Müge Anlı, "adli tıp kurumu raporu çıktığında bir daha gün yüzü göremeyeceksin" dedi.

Müge Anlı canlı yayınında gelen cinayet itirafı sonrası Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Recep Aldemir tutuklanarak cezaevine gönderildi. Recep Aldemir'in ifadesi kan dondurdu. 11 Ekim 2022 Salı günü Atv canlı yayınında anne Melisa cinayeti itiraf etmişti. Recep Aldemir ve ailesinin sözlerinin aksine kızını Recep'in öldürdüğünü iddia eden Melisa, 3 yaşındaki Melisa'nın öldüğü o günü işte anlatmıştı.

"KUCAĞINDA ÇIPLAK VE BAYGIN ŞEKİLDE BULDUM"

"Scooter olayı yoktu. Recep o gün evdeydi. Ben Asya ile çizgi film izliyordum, Meryem uyuyordu sonra ağlayarak yanıma geldi. Recep de ağlamasın diye Meryem'i odaya götürdü, 'Baba yapma, baba yapma' diye bağırıyordu ben de kalktım odaya gittim. Çocuğu kucağında çıplak ve baygın bir şekilde gördüm. 'Ne yaptın sen bu çocuğa?' dedim. Çığlık attım ben orada Recep de soğuk suyun altına soktu çocuğu. Sonra hastaneye gittik beni orada 'Scooter'dan düştü diyeceksin' diye tehdit etti." demişti. "Recep, Meryem'in ölüm parasını da aldı. Ben o parayı da istiyorum Müge abla. O benim rahmetli kızımın ölüm parası." diyen Melisa herkesi şaşkına çevirmişti.

EKİPLER HAREKET GEÇTİ

Canlı yayında gelen cinayet itirafı sonrası Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri Recep Aldemir'i ikinci kez gözaltına aldı.

"ÖLDÜRDÜĞÜNE DAİR MESAJ ELİMDE"

Recep Aldemir'in savcılığa götürüldüğü anlarda kullandığı cümleler ortalığı karıştırdı.Recep Aldemir, anne Melisa'yı cinayet suçladı ve Müge Anlı muhabirine 'Melisa'nın kızını öldürdüğüne dair bir mesajı elimde' dedi. Sonrasında Melisa canlı yayında sinir krizi geçirdi.

ANNENİN SEVGİLİSİ TUTUKLANDI

Savcılıktaki ifadesinin ardındna mahkemeye çıkarılan Recep Aldemir 'nitelikli ve kasten öldürme' suçlamasıyla tutuklandı.

"GÜN YÜZÜ GÖREMEYECEKSİN"

3 yaşındaki Meryem Çiğdem'e şiddet ve cinsel taciz uygulayan Recep Aldemir hakkında konuşan Müge Anlı, "adli tıp kurumu raporu çıktığında bir daha gün yüzü göremeyeceksin" dedi.
.