Müge Anlı'da cinayet itirafı kan dondurmuştu! Küçük Meryem'in ölümüyle ilgili flaş gelişme!

Müge Anlı'da cinayet itirafı kan dondurmuştu!  Küçük Meryem'in ölümüyle ilgili flaş gelişme!
Müge Anlı'da işlenen 3 yaşındaki Meryem Çiğdem Ünal cinayetinde dün gelen itiraflardan sonra yeni gelişmeler yaşandı. Meryem'in annesi, 'Kızımı sevgilim Recep öldürdü' sözleri ile herkesin kanını donduran itiraftan sonra, Gaziantep Emniyeti harekete geçti. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Recep Aldemir, yeniden gözaltına alındı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Meryem Çiğdem Ünal'ın (3) ölümü ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Meryem'in annesinin sevgilisi ikinci kez gözaltına alındı. Daha önce anne ve babasının çarpıcı açıklamaları sonrası gözaltına alınan ancak adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Recep Aldemir'in adresi tespit edildi ve ekipler harekete geçti. Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Recep Aldemir, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

"HİÇBİR ANNE O GÖRÜNTÜ KARŞISINDA TEPKİSİZ KALAMAZ"

Melisa Ünal'ın sevgilisinin emniyetteki işleri devam ederken, Recep Aldemir'in ayrıldığı işi Müge Anlı'ya konuştu. Recep Aldemir'in ayrıldığı eşi Ayşe Aldemir, "Ben açıklamaları duydum. Elim ayağım titredi. Bir an önce sonuçlanmasını istiyorum. Hiçbir anne o görüntü karşısında tepkisiz kalamaz. Adamı parçalarsın. Meryem Ünal, Almanya'ya gittikten sonra yine Recep'i savundu. Çocuğuma baktı, ilgilendi dedi.Yalan yanlış şeyler var ortada. Recep göz yumduğu için suçlu. İkisi de cezasını çeksin istiyorum." ifadelerini kullandı.

"KIZIMI SEVGİLİM ÖLDÜRDÜ"

Öte yandan, dün Almanya'dan Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına bağlanan Meryem'in annesi Melisa Ünal, kızını sevgilisi Recep Aldemir'in kollarında baygın ve çıplak halde bulduğunu söyledi.

"O GÜN SCOOTER OLAYI YOKTU"

Melisa canlı yayında şu ifadeleri kullandı: "Ben öncelikle herkesten özür dilemek istiyorum. Her şeyi en başından anlatmak istiyorum. Herkes sussun ben konuşmak istiyorum.  O gün scooter olayı yoktu. O gün Recep abinin evindeydim. Hiçbir şekilde dışarı çıkmadı. Kanepeden düşme olayı ve kanepede uyuya kalmış olayı hiçbir şekilde doğru değil.O gün ben Asya ile birlikte çizgi film izliyordu. Benim kızım Meryem uyuyordu. Meryem ağlayarak benim yanıma geldi.

"ÇIRILÇIPLAK HALDE GÖRDÜM"

Geldikten sonra ben ona sarılmaya başladım. Recep Meryem'i aldı ve içeri gitti. Ağladı diye 'Sus, ağlama' bağırıp çağırdı.  Meryem'e… Sonra Meryem 'Baba yapma, baba yapma' diye bağırınca içeri gittim, 'Recep bu çocuğa ne yaptın' dedim. Ben Recep'in kollarında Meryem'i bayılmış bir şekilde gördüm. Çırılçıplak bir şekilde gördüm. Sonra gitti Meryem'i suya tuttu. 'Kendine geldi Meryem' dedi bana. Sonra ben o esnada çığlık attım 'Recep bu çocuk niye bu hale geldi? Bu çocuğa ne yaptın?' dedim. Çocuğu çıplak vaziyette gördüm."