Müge Anlı'da araştırılan Meryem bebek cinayetinde flaş gelişme! Meryem bebeği kim öldürdü?

Müge Anlı'da araştırılan Meryem bebek cinayetinde flaş gelişme! Meryem bebeği kim öldürdü?
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında baba Doğukan Ünal iki kızıyla ilgili başvuruda bulunmuştu. Kızlardan büyüğü Meryem Çiğdem Ünal, annesinin sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edildi. Annesi çocuğunun çıplak olduğunu söyleyince baba Ünal çıldırdı. Peki Meryem Çiğdem Ünal'a ne oldu? Meryem Çiğdem Ünal'ı kim öldürdü? Müge Anlı Meryem bebek olayı nedir?

Gaziantep'te yaşanan olayda iki küçük kız kardeşten büyüğü Meryem Çiğdem Ünal'ın yaşamını yitirdiğini küçük kızı Sare'nin ise ortadan kaybolduğunu öne sürerek Müge Anlı'ya başvuruda bulunan baba Doğukan Ünal, kızlarının başına gelenlerin ortaya çıkartılmasını istedi. Gelen ihbarlar çerçevesinde gözler anneye dönmüş birçok kişi küçük kızın annesi Melisa tarafından öldürüldüğünü öne sürmüştü.

23 yaşındaki anne yayına bağlanıp küçük kızının scooterdan düşerek kafasını vurduğunu ve beyin kanaması sebebiyle öldüğünü belirtmişti. Fakat bugün yayına bağlanan anne ciddi suçlamalar ortaya attı. Olay gününü aktaran anne, ''O gün Meryem uyuyordu ve ağlayarak yanıma geldi.

"KIZIM ÇIPLAKTI"

Sevgilim Recep kızıma ağlama diyerek vuruyor, kızım 'baba yapma' diyerek ağlıyordu. Odaya girdiğimde kızım çıplaktı ve Recep'in kucağında bayılmıştı. Suyun altına tuttu. Kızımın ölümünden ben değil Recep sorumlu. Otopsi raporu ortaya çıkacak olmasından Recep korkuyordu. Recep beni çalıştırıyordu. Korkuyordum'' ifadelerini kullandı.

O esnada stüdyoda olan baba, çocuğun çıplak olduğunu duyunca öfkeden çıldırdı. 'Benim kızım neden çıplaktı. Namussuzlar' diye bağırdı.

MÜGE ANLI TEPKİ GÖSTERDİ

Müge Anlı da olay kapsamında ''Bu bebek öldürülmüş. Kaza ile, doğal yollarla ölmemiş. Ne istediniz bu çocuktan? Bu çocuğa bir anne sessiz kalamaz. Küçük kızını nasıl bir erkeğin kollarında çıplak görürsün? Nasıl tepki göstermezsin?'' deyip tepki gösterdi.

Öte taraftan cinayeti yaptığı düşünülen Recep A.'nın cinayet büro amirliği birimleri tarafından arandığı belirtildi.