Müge Anlı hamile mi? Instagram'dan yaptığı şey iddiaları gündeme getirdi

Müge Anlı hamile mi? Instagram'dan yaptığı şey iddiaları gündeme getirdi
İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla evlenen Müge Anlı'nın hamile olduğu iddia edildi. Müge Anlı'nın Instagram'da yaptığı son hareket hamile iddialarını gündeme getirdi. Peki Müge Anlı gerçekten hamile mi?

Müge Anlı hamile mi? Son dakika gelişme var mı? Yeni çocuk mu geliyor? Emniyet Amiri ile gerçekleştirdiği evliliğinin üstünden 2 ay geçen Müge Anlı'nın yeni çocuk beklediği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Anlı'nın Instagram sayfasındaki en son etkileşimlerinden biri "kesinlikle hamile" yorumlarına sebep oldu.

ATV'de ekranlara gelen "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programının yeni sezonunda tekrar ekranlara gelen Müge Anlı, hem aldığı kilolarla hem de Instagram'da en son yaptığı etkileşimle akıllara "hamile mi" sorusunu getirdi.

INSTAGRAM HESABINDAN YAPTIĞI HAREKET DİKKAT ÇEKTİ

2 ay evvel İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla evlenen sunucu Müge Anlı'dan adımlar gelmeyi sürdürüyor. Soyadını Yüzbaşıoğlu olarak değişen Anlı, ardından eşiyle birlikte ortak hesap açtı. Hamilelik iddialarının da gündeme geldiği Anlı ile alakalı şoke eden bir hamle geldi. Peki Müge Anlı Instagram hesabından ne yaptı?

Kendi sunduğu programda evleneceğini açıklayan Müge Anlı, 25 Haziran tarihinde İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla evlendi. Düğün aile ve yakın dostları arasında gerçekleştirilirken, düğüne yönelik bir paylaşım gelmedi. Gözler ikilinin paylaşım yapıp yapmayacağına odaklanırken, Müge Anlı tarafından şaşırtan bir adım geldi. Hakkında hamilelik dedikoduları çıkan Anlı bakın sosyal medya hesabından ne yaptı? Müge Anlı hamile mi? İşte ayrıntılar...

25 Haziran'da İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla evlenen Müge Anlı, düğününe yönelik paylaşım yapmadı. Anlı ve Yüzbaşıoğlu'nun düğününe yalnızca yakın dostları ve ailesi gitti.

Anlı, hakkında çıkan hamilelik söylentilerine şimdilik bir açıklama yapmazken, şahsi Instagram sayfasından herkesi şüphelendirecek bir hamle yaptı. Lidya Müge Anlı adında ilk eşinden bir kızı olan Anlı'nın 2. eşinden hamile olduğu öne sürülürken, Anlı'dan şaşırtan bir adım geldi. Herkesi takip etmeyen Anlı, bir anne- bebek sayfasını takip etti.

Anlı'nın bu hareketinin ardıdnan hamilelik söylentileri yeniden gündem oldu.