Andropoz dizisinin konusu nedir? Hikaye ne anlatıyor?

Andropoz dizisinin konusu nedir? Hikaye ne anlatıyor?
Netflix, başrolünde Engin Günaydın'ın olduğu Andropoz isimli diziyi yayınladı. Farklı hikayesiyle dizi oldukça beğenildi. Peki Andropoz dizisinin konusu ne? Andropoz oyuncuları kimler ve dizi nerede çekildi?

Burhan Altıntop rolüyle efsane haline gelen Engin Günaydın yepyeni bir proje ile yeniden seyircisiyle buluştu. Oyuncunun hayranları Netflix'e koştu. İşte Engin Günaydın'ın yeni dizisi Andropoz'un oyuncuları ve konusu...

50’li yaşlarının başlarındaki Marmarisli, evli ve iki çocuk babası, tuhafiyeci Yusuf, vücudunun yaşlanmasını kafasına takan bir adama dönüyor. Dış görüntüsü ve hayat tarzını değiştirmek istiyor. En büyük hayali ise Meryem ile evlendikleri günden bu yana oturdukları evden, deniz kenarında bir eve taşınmak. Hikâye, Yusuf’un bu evi almak için girdiği mücadele sırasında kız kardeşi ve eniştesiyle olan aile ilişkilerine odaklanırken bir taraftan da Yusuf’un satın almak istediği evin sahibi Mahmut Timuçin’in zengin dünyasının karanlık yönlerine de mizahi bir dille değiniyor.

DİZİNİN OYUNCU KADROSU

Dizide Engin Günaydın başrolde bulunurken ona Gülçin Santırcıoğlu, Derya Karadaş eşlik ediyor. Dizinin yönetmenliğini ise Taylan Biraderler üstlenirken dizi 6 bölümden meydana geliyor. Çekimler ise Marmaris’te yapıldı.

Dizinin oyuncu kadrosu şöyle:

Engin Günaydın

Derya Karadaş

Tamer Karadağlı

Turgut Tunçalp

Gülçin Santırcıoğlu

Şebnem Hassanisoughi

Yuliia Sobol

Doğa Zeynep Doğuşlu