Hasan Can Kaya film çıkarıyor! Başrollünde oynayacağı 'Çok Aşk' için geri sayım başladı!

Hasan Can Kaya film çıkarıyor! Başrollünde oynayacağı 'Çok Aşk' için geri sayım başladı!
Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Hasan Can Kaya müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Youtube'da yayınladığı Konuşanlar programı ile şöhret kapılarını ardına kadar açan ünlü komedyen ilk sinema filmi 'Çok Aşk' filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, Youtube'da yayınladığı 'Konuşanlar' programı ile adını geniş kitlelere duyurmayı başarmıştı. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın EXXEN'i kurmasıyla birlikte yayın hayatına dijital platformda devam eden Hasan Can Kaya bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. 

ÇOK AŞK ŞUBAT'TA VİZYONDA 

Hasan Can Kaya’nın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği “Çok Aşk” isimli filmin yönetmenliğini Kıvanç Baruönü yapacak. Bu ay ön hazırlıklara başlayacak olan ekip, kasımda İstanbul’da sete çıkacak. Romantik komedi türündeki filmin ise şubat ayında sömestr sezonunda vizyona gireceği öngörülüyor. Öte yandan ünlü yönetmen Kıvanç Baruönü; Cem Yılmaz, Ata Demirer, Gupse Özay gibi ünlü komedyenlerin filmlerini yöneterek, komedi sektöründe iyi bir isim yapmıştı.