Batman'da Mevlid Kandili münasebetiyle halka gül dağıtıldı

Batman'da Mevlid Kandili münasebetiyle halka gül dağıtıldı
​HÜDA PAR Batman İl Kadın Kolları Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından, Mevlid Kandili haftası münasebetiyle halka gül dağıtıldı....

HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları'nın organize ettiği ve Kadın Kolları Başkanlığının da katıldığı “Mevlid Kandili Haftası” etkinliğinde halka gül dağıtıldı.

HÜDA PAR Batman İl Kadın Kolları Başkanı Şenay Coşkun ve üyelerle beraber halka gül dağıtan HÜDA PAR İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Cemil İptaş, Hazreti Peygamberin dünyaya teşrifleri olan Mevlid Kandili münasebetiyle kentin üç farklı noktasında halka gül dağıttıklarını söyledi.

Buradaki gayelerinin hidayet rehberi ve önderi olan Peygamber Efendimizi hatırlatmak olduğunu ifade eden İptaş, takip edilmeye en layık olan kişinin Peygamber Efendimiz olduğunu halka hatırlatmak isteklerini belirtti.

“Takip edilmeye en layık olan kişi Peygamber Efendimizdir”

İptaş, “Bugün, Peygamber Efendimizin yeryüzüne teşrif ettikleri gündür. Bu münasebetle, HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanlığımızla birlikte Batman’ın üç farklı noktasında halkımızın Mevlid Kandili'ni tebrik ederek kendilerine gül dağıttık. Buradaki gayemiz hidayet rehberimiz ve önderimiz olan Peygamber Efendimizi hatırlatmak, takip edilmeye en layık olanın kendisi olduğunu ifade etmektir.” ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR olarak anlamda etkinliklerine devam ettiklerini belirten İptaş, “Halka fayda verecek birçok etkinlik düzenliyoruz. Bugünkü amacımız da Peygamber Efendimizin teşrif ettikleri gün olan Mevlid Kandili'ni hatırlatmak. O'nun mesajını iletmek adına böyle bir etkinlik düzenlemiş olduk. Tekrardan milletimizin ve halkımızın Mevlid Kandili'ni tebrik ediyoruz.” dedi. (İLKHA)