AÖF sınav tarihleri belli oldu mu, ne zaman yapılacak? 2022-2023 AÖF sınav tarihleri!

AÖF sınav tarihleri belli oldu mu, ne zaman yapılacak? 2022-2023 AÖF sınav tarihleri!
Açık öğretim öğrenimine devam eden öğrenciler internet üzerinden kayıt yenileme ve sınav tarihleri ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Peki AÖF sınav tarihleri ne zaman? Son başvuru tarihi belli oldu mu?

Kayıt dönemlerinin başlamasıyla birlikte öğrenciler ve kayıt yenileme yapacak öğrenciler üniversitelerin takvimlerini araştırıyor. Peki açık öğretim fakültesi kayıt yenileme ödemesi nasıl yapılır? Sınav tarihleri ne zaman? AÖF kayıt yenileme ve sınav tarihleri ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz

AÖF KAYIT YENİLEME ÜCRETLERİ

Anadolu Üniversitesi açık öğretim fakültesi öğrencileri için kayıt yenileme ücretleri  https://aof.anadolu.edu.tr/anasayfa/Default.aspx internet sitesi üzerinden öğrenci bilgileriyle giriş yapılarak öğrenilebilmektedir. Kayıt yenileme ücretleri Ziraat Bankası aracılığıyla yapılmaktadır. Kayıt yenileme tarihi son gün saat 22.30'a kadar kayıt yenileme ücreti yatırılabiliyor. Ücret banka kartı ve kredi kartı, internet bankacılığı, ATM, mobil bankacılık ile yapılabilmektedir. Ödemeler Ziraat Bankası şube içlerinden yapılmamaktadır. Aynı zamanda EFT, havale ve posta havalesi gibi yöntemler kabul edilmiyor.

KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIYOR

Açık öğretim fakültesi üzerinden ders kayıt yenileme yapacak olan öğrenciler aof.anadolu.edu.tr internet sitesinde girdikten sonra öğrenci otomasyonu kısmına tıklayıp öğrenci şifresi ile giriş yaparak ya da e-Devlet ile giriş yap sekmesine girerek kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaptıktan sonra kayıtlarını yapabiliyorlar. Öncelikle ödeme bilgileri onaylandıktan sonra ders seçimi yapılmaktadır.

AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

Anadolu Üniversitesi'nin kayıt yenileme tarihleri 3 Ekim tarihinde başladı ve 17 Ekim 2022 tarihinde bitecek. 

AÖF SINAV TAKVİMİ

Anadolu Üniversitesi açık öğretim fakültesinin sınav tarihleri şu şekilde belirlenmiştir;

Güz dönemi ara sınavlar 10-11 Aralık,

Güz dönemi dönem sonu sınavları 21-22 Ocak 2023,

Bahar dönemi ara sınavlar 15-16 Nisan 2023,

Bahar dönemi dönem sonu sınavları 27-28 Mayıs 2023 tarihlerinde uygulanacak.