HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Kavaklı: CHP Milletvekili Gürsel Erol sapkınlığı sahiplenmiştir

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Kavaklı: CHP Milletvekili Gürsel Erol sapkınlığı sahiplenmiştir
Elazığ`da gerçekleştirilen Salçalı Köfte Festivali`nde konseri iptal edilen sözde sanatçı için Elazığlıları eleştiren ve sapkınlığı sahiplenen CHP Milletvekili Gürsel Erol`a, HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı tepki gösterdi....

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol`un, Salçalı Köfte Festivali'nin açılış konuşmasında Elazığ'ın sivil toplum kuruluşlarını, siyasi partilerini ve aziz halkını özgürlüklere müdahale eden zihniyet olarak nitelendirdiğini belirterek şu açıklamalarda bulundu:

“Konuşmasında, nesillerimizi ifsat eden ve toplumumuzun temel değerleri ile taban tabana zıt olan sapkın anlayışı adeta özgürlük olarak değerlendirmiş, aziz halkımızın özgürlüğünü ve meşru tepkisini yok sayan açıklamalarda bulunmuştur.

Elazığ'ımızın aziz halkı, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partileri sapkınlığı kabul etmemiş, sapkınlığı benimseyen malum şahsiyetin sanat adı altındaki etkinliğine açıkça tavır koymuştur. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol bu meşru ve haklı tepkimizi, özgürlüğe müdahale olarak değerlendirmiştir. Elazığ kamuoyunun hassasiyetlerini ve haklı tepkisini değil özgürlük adı altında sapkınlığı sahiplenmiştir. Bununla birlikte Fox TV'nin malum spikerinin Elazığ valiliğine, Aziz Elazığ halkına hakaret etmesini görmezden gelmiş, bu hadsiz söylemlere tepki dahi göstermemiştir.” dedi.

“Toplumun ahlakını çökertme ve nesil emniyetini tehdit edecek hareketlerde bulunmanın özgürlüğü yoktur”

"Eğer biri, toplumun dibine dinamit döşüyorsa; toplum ve aile yapım:ızı bozacak, ahlakımızı çökertecek ve bizi çürütecek bir eylem yapıyorsa bu özgürlük değildir" diyen Başkan Kavaklı,

“Onlar bu ahlaksızlıklarını yaymaya çalışırken yaptıklarına özgürlük diyeceğiz(!) tepki gösterenlere de 'nefret söylemi geliştirdi' diye karşı koyacağız(!) öyle mi? Bunu kabul etmiyoruz. Toplumu çürütme, mahvetme, ahlakını çökertme ya da can, mal, din, akıl ve nesil emniyetini tehdit edecek hareketlerde bulunmanın özgürlüğü yoktur, kitabımızda böyle bir şey yazmaz. İnsanlar kendi aile yapılarının çökmemesi ve o sapıklıkların çocuklarına bulaşmaması için onların propagandalarını yapmalarını istemiyor. Bu ailelerin en doğal hakkıdır. Böyle talepler olduğunda bizler de HÜDA PAR olarak buna destek verdik ve destek vermeye devam edeceğiz.

Aziz Elazığ halkına, Elazığ’da bulunan siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarına haddi aşan ifadelerde bulunan ve açıklamaları ile sapkınlığı normalleştirme gayreti gösteren CHP Elazığ Milletvekili Gürsel EROL’u kınıyoruz.” dedi. (İLKHA)