Hayranları üzülecek! Yargı dizisi 2.sezonuyla final yapıyor!

Hayranları üzülecek! Yargı dizisi 2.sezonuyla final yapıyor!
Yayına girdiği ilk günden beri severek takip edilen Yargı dizisi izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Senaryosu ve oyuncu kadrosuyla beğenilen diziden kötü haber geldi. Bakın ekranlara ne zaman veda ediyor?

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in olduğu Yargı dizisi yeni sezonda adeta fırtına estirdi. Senaryosu ile seyircinin dikkatini çeken dizi 2. sezonun ilk bölümüyle en izlenme rekorları kırdı. Her bölümü ile sosyal medyanın gündeminden düşmeyen diziye dair ayrılık kararı geldi. Bakın ne zaman final yapacak?

YARGI DİZİSİNDEN KÖTÜ HABER

İlk sezonu ile büyük beğeni toplayan Yargı dizisi 2. sezona da izlenme rekorları kırdı. 18 Eylül tarihinde 35. bölümü ile ekranlara gelen dizi reytinglerde diğer rakiplerini geri de bıraktı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerinde oynadığı diziye dair sevenlerini üzen bir iddia ortaya atıldı. Diziye dair gelen "Bu sezon dizinin son sezonu mu olacak?" sorusu kafaları karıştırdı.

GÜVENİLİR KAYNAKTAN EDİNİLEN BİLGİYİ AKTARDI

TV eleştirmeni Sina Koloğlu'ndan, dizi meraklılarına herkesi şaşırtan bir cevap geldi. Koloğlu güvendiği bir kaynaktan bahsederek final sorusunu yanıtladı. Herkesin merakla izlediği dizinin final yapacağını belirten Koloğlu "Güvenilir bir kaynağa sordum diyeyim. ‘Tadında bırakalım diye düşünüyoruz’ cevabını aldım." dedi.